Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
1104
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Metin 2 de amaç ne ?
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Tek yaptığım şey hayvan kesip level kasmak bu da bir yerden sonra çok sıkıyor. Amaç ne ya da başka neler yapılır ? Level kasmanın tek yolu hayvan kesmek mi ?



W
3 yıl
Binbaşı

"Metin2'nin konusu üç büyük imparatorluğun savaşını anlatan bir Uzak Doğu hikâyesidir. İlk olarak sadece hayvan ve bitki hayatı vardı ve bir Metin taşı gelip vahşi hayatı kırıp üç imparatorluğun sınırlarını çizdi. Oyunda amaç ise savaşarak kendini geliştirmektir."

Klasik MMO kafası işte.



R
3 yıl
Binbaşı

Sadece level atlamak değil maksat, oynamış olduğun karakteri her açıdan emek vererek yükseltip diğer oyunculara rakip olmak, kısacası kendini geliştir diğer oyuncularla rekabete gir denilebilir. Level yükseltme, skilleri geliştirme, levellere göre verilen görevleri yerine getirip güç kazanma, itemlerin değerini ve özelliklerini geliştirme ve daha bir çok artı kazanma yöntemi var.



A
3 yıl
Yüzbaşı

oyunu tek başına oynarsan evet sıkıyor çevre edinip daha farklı şeyler yapılabilir



H
3 yıl
Binbaşı

Bu soru için 10-12 sene kadar geç kalınmış. Bu saatten sonra hesap varsa oynanır yoksa yeniden başlamak çok zor.



Y
3 yıl
Yüzbaşı

Yukarıda ki yazan herkes 2007-2012 arası yılları yazmış kardeşim günümüzde ki mantığı boss kesip (hidra,meley,razador vs vs.) itemciden gerçek paraya dönüştürmek oldu artık.



O
3 yıl
Teğmen

Belli bir arkadaş ortamı ile oynandığı sürece çok keyifli, ve sadece hayvan kesip level atlamak değildir.

Oyunu belli açılardan çok geliştirdiler ve şuan da oyunu oynayanların yüzde 70 i eskiye nazaran daha yetişkin insanlar.



G
3 yıl
Er

Hatırlıyorumda 2007 yılında 5 kişi grup kurup çölde level kasardık düşen itemleri paylaşırdık mola verip derin sohbetler ederdik.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Teğmen

Oyunun bir hikayesi var yukarıda belirtildiği gibi ama mmorpglerin amacı sonu belli olmuyor pek. Bunuda yaptım mı oyun bitti demektir diye bir şey yok, her zaman yapacak bir şeyler var hiç bir şey yapmıyorsan git pazar gez :)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.