Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
71
Cevap
1540
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: Metaverse arsa nasıl, nereden alınır? İşte 5 adımda Metaverse arazi satın almak (3. sayfa)
D
2 yıl
Yarbay

harbiden saçmalık. benim bir arsam evim varsa birisi sanaldan satın alacak :)) hatta satacak para kazanacak




D
2 yıl
Yarbay

Bu kadar konuşuluyor ama nerede bu metaverse? Girip bir denesek.




M
2 yıl
Yarbay

mark çok zeki adam dünyanın ne kadar gerizekalı beyinsizlerden oluştuğunu anladığı için metaverse denen zımbırtıyı çıkardı. ne kadar beyinsiz gerizekalı varsa hepsini söğüşleyecek.




S
2 yıl
Binbaşı

Bana balık verme balık tutmasını öğret.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
2 yıl
General
Konu Sahibi

https://www.donanimhaber.com/nvidia-omniverse-nedir-ne-ise-yarar--144240



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sml_akyz
S
2 yıl
Yarbay

Köftenin kokusunu satan, paranın sesini alır demek lazım bunlara!




S
2 yıl
Yarbay

Neye göre başarı? Arkada dev firmalar onun arkasında her türlü imkanlar ve niyet varken bir şeyler olacaktır illaki. Dev yatırımlar yıllardır yapılıyor. İnsanların günlük hayatını vb. bir şekilde buraya bağlayıp insanları hem cezbedecekler, hem mecbur kılacaklar, amaçları bu. Ama bu bir başarı mı? Tam tersi süper kazançlar ve karlar olsa bile aslında uzak durması gerek insanların. Ama maalesef yine en önde tamahkarlar ve ileriyi geriyi düşünmeyenler atlayıp buraların yeşermesini sağlayacaklar. Ondan sonra tüm insanlığın başına bela olacak yine. Gitgide köleleşiyoruz, insanlıktan çıkıyoruz ama farkında değiliz. Bu uyuşturucudan kurtulmak lazım ama nasıl bilmiyorum, çünkü insanların büyük çoğunluğunun iradesi zayıf hatta yok! Zaten tüm çalışmalar insanların iradesi kalmasın ve bireyselleşsin ve bağımlı olsunlar diye yapılıyor. Sonra da kolayca istedikleri yöne yönlendirecek zemini buluyorlar. Bunların niyeti tüm dünyayı ifsat etmek, asker olarak da en önde tamahkarları kullanıyorlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 23 Ocak 2022; 21:47:54 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Hobar
T
2 yıl
Çavuş

İçerik zayıf olmuş tam 9 ay önce aldığım sandbox land arsamı aldığım gün böyle bir rehber okusaydım sanırım hiç bir şeyi başaramazdım :)
https://wikikoin.com/metaverse-arazi-arsa-satin-alma// konuyla ilgilenen arkadaşlar buyursunlar.



H
2 yıl
Yarbay

Daha önce dev firmaların yaptığı bir sürü proje başarısız oldu. Facebook veya başka bir firmanın metaverse projesinin başarılı olacağı ne malum da buralardan arsa vs satılıyor? Belki onunla alakasız yeni bir firmanın bambaşka bir projesi ilgi görecek. Daha ortada birşey yokken buralara yatırım yapmak enayilikten başka bir şey değil. Henüz ortada elle tutulur hiçbir şey yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @serafon
S
2 yıl
Yarbay

Facebook tarzları belki onlarca kez başarısız oldu ama vakti gelince tuttu. Sürekli bir deneme ve yönlendirme var bu yöne doğru. Dijital para da aynı. Bunlar arge aşamaları. Belki yine onlarca fiyasko yaşanacak ama arkadaki irade düşmeden ya da insanlar değişmeden benim pek umudum yok. İnşallah bu zehirden kurtuluruz da gerçek yaşama geri döneriz.



1
2 yıl
Yarbay

Bkz. "Metin2de ev nasıl alınır"




D
2 yıl
Yarbay

Bir insan gerçek dünyada arsa almak , ev almak yerine niçin sanal bir arsa satın almak ister ? hadi bitcoin'i para gibi düşünürsek mantıklı buluyorum da sanal arsa yı nasıl mantıklı bulacağım para gibi değer biçilsede mantıksız.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
2 yıl
Binbaşı

tek bir platformdan satış olsa belki rağbet olurdu ama, farklı farklı platform var. Aldıgın elinde kalacak, tamamıyla saçmalık. Diyelim ki ben X platformundan antalya limanını aldım. Başka bir kişi de Y uygulamasından Antalya limanını alabiliyor. Buranın sahibi var, ya da burası alındı gibi bir şey yok. Aynı yeri farklı kişiler alırsa ne anlamı var..



Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Onbaşı

Şöyle ki hem kripto paralar hem de metaverse tamamen sanal dünya ürünü. Bunlardan gelir elde edebilmek için elindeki sanal şeyleri, sanal şeylerle ilgilenen başka birilerine satmak zorundasın. Peki ya ilgiyi zamanla azaltirlarsa ne olacak? Elinde patlatacak alanların.




A
2 yıl
Binbaşı

Metaverse ne demek önce bunu anlamak gerek. En basit ifadeyle 100 milyon facebook aboneniz olduğunu düşünün. Bu hesabı kaça satardınız? Metaverse tamamen farklı bir ortam olsa da aslında mantık aynı. Ne kadar rağbet, o kadar çok rant demek. Sizin bulunduğunuz meta evrende 100 milyon kişi aynı anda bulunduğunu düşünün. Yanınızdaki arazilerin 1 milyon gerçek ABD dolarına alınıp satıldığını düşünün.. 1000 dolara aldığınız araziyi 5 yıl veya 10 yıl sonra 1 milyon dolara satabileceğinizi düşünün. İnsanların arazi almalarının motivasyon kaynağı bu.

Bunun hukuki altyapısı var mı, belli değil. 100 milyonluk arazinin tapusunun sende olduğunu neye göre garanti altına alacaksın....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 29 Ocak 2022; 20:21:42 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
2 yıl
Binbaşı

Tapusu?



D
2 yıl
Yarbay

Şöyle düşün metaversede İstanbul’dan arazi alıyorsun 15 bin dolara bi süre sonra rağbet görüyor ve 500 bin dolara yada 1 m dolara satıyorsun.Ama gerçek hayatta 15 e aldığın değer görürse en fazla 30 a satarsın.Fark bu.




D
2 yıl
Yarbay

Dünya madem fânidir.
Hem madem ömür kısadır.
Hem madem gayet lüzumlu vazifeler çoktur.
Hem madem hayat-ı ebediye burada kazanılacaktır.
Hem madem dünya sahipsiz değil.
Hem madem şu misafirhane-i dünyanın gayet Hakîm ve Kerîm bir müdebbiri var.
Hem madem ne iyilik ve ne fenalık cezasız kalmayacaktır.
Hem madem zararsız yol, zararlı yola tercih edilir.
Hem madem dünyevî dostlar ve rütbeler kabir kapısına kadardır.
Elbette, en bahtiyar odur ki, dünya için âhireti unutmasın,
âhiretini dünyaya feda etmesin,
ebedi hayatını dünya hayatı için bozmasın,
boş ve faydasız şeylerle ömrünü telef etmesin,
kendini misafir bilip misafirhane sahibinin emirlerine göre hareket etsin,
selâmetle kabir kapısını açıp saadet-i ebediyeye girsin...