Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 4 misafir, 1 mobil kullanıcı
82
Cevap
31794
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: arçelik 2476 CEI inox modeli inceleme (5. sayfa)
T
4 yıl
Yüzbaşı

Merhabalar
Konuyu görünce yazayım, belki fikir verir dedim;
10/2015 tarihinde aldığım , konu başlığındaki aynı model arçelik buzdolabı dün itibariyle çöp oldu, yetkili servis geldi, iç tarafta arkada bulunan paneli açıp baktı şişme yapmış dedi, içteki soğutma boruları sıkıntı doğurmuş , motorda buna bağlı fazla çalışmaktan yanmış dedi,arçelik fiyat teklifi karşılığında değişim yapıyormuş, bakacağız kaç para teklif edecekler,4,5-5 senelik dolabın böyle çöp olması can sıkıcı bir durum oluyor, içindeki yiyecekler heba oldu, ne kadar süre dolapsız kalacağımız belli değil..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
3 yıl
Er

Merhaba,

aynı sorun bende de oldu, motor yanmış. Ne tavsiye edersin hocam. Motoru değiştireyim mi, yoksa yeni dolap mı bakayım? Motoru değiştirdiysen ne kadara mal oldu, bilgi verirsen sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @terminator
T
3 yıl
Yüzbaşı

sorunuzu geç gördüm
en azında cevap olması açısından yazayım;
arçelik makul bir fiyat sundu sıfır dolap için değişim yaptık..
Bizim dolapta yaşanılan sıkıntı için motoru değiştirmek çözüm olmaz , zaten motor arka taraf soğutma boruları sorunundan dolayı bozuldu demişti servis..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @guybru5h
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.