Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
420
Tıklama
0
Öne Çıkarma
WEBCAM TAVSİYESİ....
A
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR GÖRÜNTÜSÜ ÇOK İYİ OLMALI 80 DOLARA KADAR VEREBİLİRİM...LÜTFEN ÖNERİDE BULUNUN...



S
18 yıl
Yarbay

Aslında artık webcam larda marka o kadar ön planda değil.Çoğu birbirine benzer ürünler.Fiyatlar bile aynı neredeyse. Sadece cok ucuk olmayacak şekilde tabiki.

Mesela bir Logitect Sphere modeli 250 dolar civarında

sana tavsiyem 25 dolara A4Tech. Çoğu internet cafe de bunu kullanır.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

A
18 yıl
Yarbay

microsoft yeni 2 ürün çıkarmış biri 1.3 megapixel lik bi cam fiyatı 199 milyondu...diğeri ise 99milyonluk cam..onunda fotograf çekmesi 1.3mp...walla açıkçası ikisininde dizaynı en güzel olan cam ler....99 milyonluğu düşünebilirsin eminim görüntü kaliteside güzeldir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Teğmen

hocam paraya kıyarım diosan philips spc 900nc 1.3 mp resim çözünürlüğü var yani borrrru deel ama kıyamam diosan a4tech işini görür



T
18 yıl
Çavuş

merhaba dostum bence gerçek 1.3 mp bir webcam senin işini görür marka önemli degil artık çünkü eskiden insanlar marka satın alıyodu şimdi gayet güzel camler var otomatik yüz takipli filan logitech markasının yarısına satılan ben ben şuan yeni bir cam aldım bakmanı tavsiye ederim http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=95867



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.