Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
257
Tıklama
0
Öne Çıkarma
[MedyaNET]
S
20 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba! Şu sıcak yaz günlerinde internette yapacak birşeymi bulamıyorsun? Arkadaş ve ya arkadaş gruplarıyla sohbet etmek mi istiyorsun? Senin dertlerini dinleyebilecek birilerini mi arıyorsun? Bilgisayarda bir problemlemi karşılaştın ? Cep telefonunla ilgili her türlü yardımı kolayca almak mı istiyorsun? Yoksa oyunlarda takıldığın yerler var ve yardım mı istiyorsun? Programlama dilleriyle ilgili bilgin yok ve öğrenmek mi istiyorsun ? Yoksa sevdiğin sanatçının müziklerinimi arıyorsun ? Güncel hayattan her türlü ilginç haberden haberdar mı olamkı istiyorsun? Basketbol,futbol,formula gibi sporlarla ilgili sohbet etmek mi istiyorsun? Program ve oyunları tam sürüm olarak kullanmak mı istiyorsun ?

O halde tek yapman gereken şey varwww.medya.forumu.com adresinde girmek ve kendini büyeliyici ortama bırakmak... Burası çok gelişmiş bir forum sistemidir... Sizleri ve arkadaşlarınızı bekliyoruz!!! (Üyelik ücretsizdir)

Mutlu Günler!


[MedyaNet] Web TeaM (www.medya.forumu.com)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.