Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
204
Cevap
21466
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Cevap: Hiç trafikte kavga ettiniz mi? (11. sayfa)
C
4 yıl
Yarbay

yumruk yumruğa hiç kavga etmedim ama herkes gibi bende laf kavgası çok yaptım ,zaten yapmayan yoktur :)

ben kasıtlı olduğunu görürsem kızıyorum ,yoksa dalgınlık vs. ile olanlara seslenmem
sadece 1 defa kaza denilebilecek olay yaşadım ,onda dahi art niyet görmediğim için kavga falan etmedim



U
4 yıl
Yüzbaşı

Özellikle ailem ile yolculuk yapıyorsam kimseye bulaşmadan varacağım yere varmak istiyorum artık. Medeniyet yoksunu insanlarla muhatap olmamak en iyisi bence, ülkede ceza ve adalet sistemi orman kanunları gibi uygulandığı için haklı olsam bile başımı belaya sokmamak için kendi yoluma bakıyorum.Tahammülsüzlük ve kural tanımazlık toplumumuza sirayet etmiş maalesef.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufradirisi01 -- 23 Şubat 2020; 0:27:21 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
.
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Parketme yüzünden kavganın eşiğine geldim. Sonra üzerimde silah olmadan dolaşmamaya başladım. Silahın verdiği sorumluluktan mıdır bir daha kavganın eşiğine bile gelmedim.
Silah taşıma ruhsatın var mı?



.
3 yıl
Teğmen

quote:

Orijinalden alıntı: UzayMekiğineKafaAtanKedi

Bi kaç kere indim 1 kere kavga ettim başkada yok
Hanginizden daha fazla kan aktı?



Ü
2 yıl
Teğmen

Valla onlara ceza yoksa bize de ceza yok. Benim şahsen kaybedecek bir şeyim yok. Yani bana dışardan bakan biri kaybedecek şeylerimin olduğunu düşünecektir fakat sahip olduğum şeyler benim için anlam ifade etmiyor. Birinin ağzına kurşunu sıksam en fazla bir de kendime sıkarım. Kendime sıkmasam da ceza yok diyorsun zaten bunun ağır tahriği var, pişmanlığı var, takım elbisesi var, infaz yasası var var oğlu var...

Bugün mesela kekonun birini yatırıp gırtlağını kesmeyi düşündüm gerçekten öldürecektim ama yanımda bayan vardı panik olur psikolojisi mahvolur diye kendimi çok zor tuttum yoksa bugün birinin hayatını almıştım.. Üstelik tam bir kekoydu o saçının modeli falan.

Onun o kafa derisini bıçakla vahşi comanche yerlisi gibi yüzecektim.. O saçlarını kafasından alacaktım onun.. Düşün bak öyle bir adam ayağıma kadar gelmiş ve horozlanıyor.. Eğer ki orada sadece ben olsaydım şu an ölüydü.. Ciddi söylüyorum o adamı bugün hunharca öldürecektim.. Zaten Terörist soyundan geliyor tipinden belli.. Belki de bir paralel evrende onu delik deşik ettim..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Übermensch24 -- 1 Mart 2022; 18:26:25 >


Bu mesajda bahsedilenler: @ufradirisi01
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.