Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
571
Cevap
41942
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: Hearts of Iron IV (2016) [ANA KONU] (29. sayfa)
E
3 yıl
Er

Arkadaşlar ben oyunu yeni indirdim de işgal ettiğim yerlerde direniş oluyor ve çok yükseliyor %50-60 seviyelerine kadar ve bu beni çok kötü etkiliyor. İnternette izledim isyan olan bölgelere asker gönderin diyor ama işe yaramıyor ben yapınca. Nasıl bitireceğim bu direniş işini bilen var mı acaba?



R
3 yıl
Yarbay

Ne lanet bir oyun. Geçtiğimiz 2 yıl boyunca oynadığım her an oyundaki yapay zekaya ve mekaniklere hakaret etmeden duramadım fakat oyunun o kadar çekici bir yanı varki hala oynamaya devam ettim. 700 saati aştım ve başarımlarında %70'ini açmayı becerdim. Oyunun sırrı 14-4 + superior firepower doktrini + fighter 2 veya 3 (mümkünse de bol bol CAS). Tanklar da çok iyi tabi 40 width medium veya heavy tank yaptın mı AI'ın sana karşı şansı yok bol bol encirclement yaparsın çok rahatlıkla.

Eğer multi oynamıyorsanız naval ile uğraşmaya gerek yok,ben genelde sub yapıp geçiyorum zaten ana amaç naval invasion yapabilmek.

Ayrıca oyundan sıkılanlar varsa Kaiserreich,TWR veya TNO tavsiye ederim. TNO oyunu tamamen değiştiriyor kesinlikle tavsiye ederim.



N
3 yıl
Yarbay

Şu ana kadar yapılmış en büyük hoi4 içeriğine kolları sıvadım. Kaynağını çözemediğim bir şevkle yapıyorum videoları. Dilerim DH halkının ilgisini çeker.

Desteklerinizi bekliyorum.


Fragman:
Videoyu izlemek için tıklayınız

İlk Bölüm:
Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 17 Mart 2021; 16:53:7 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Binbaşı

7 ay olmuş kimsede cevap vermemiş izleyip yazıcam hocam teşekkür ederim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @napolyon94
Z
2 yıl
Yarbay

Burası görece daha güncel diye buraya yazmak istedim. Bu oyunu 200 saat kadar oynadım çoğu şeyi çözdüm de, benim sorunum üçüncü oyunla. Almanya oynarken donanma tamamen israf mı o oyunda bundaki gibi? Sadece naval bomber basarak İngiltere istilası mümkün mü? Ve üretim ekranını pek anlamadım. Bir uçağı bir yılda mı üretiyoruz o oyunda? Yoksa her üretim atıyorum on uçaklık bir filo şeklinde mi gerçekleşiyor? Hakeza denizaltılar da öyle senede bir tane üretiliyor.



T
2 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar Merhaba, oyunda Türkiye'yi seçtiğimde başta Atatürk olmuyor İsmet İnönü oluyor (Senaryo 1936). Önceden Atatürk oluyordu acaba B of the bosphorus çıkınca DLC olması mı lazım sorunu yaşayan var mı?



G
2 yıl
Onbaşı

singleplayer'da biraz oyunu öğrendikten sonra direkt olarak multiplayer geçin. bu oyunun tadı mp'de çıkıyor. fakat roleplay değil, historical modlar ile oynayın.
2.5k saatli biri olarak söylüyorum, historical multiplayer bambaşka bir deneyim.



M
2 yıl
Binbaşı

hoi5 ne zaman yapılmaya başlanır acaba ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
2 yıl
Yarbay

Eu5 çıktıktan sonra.




Bu mesajda bahsedilenler: @mario gomeeeeeez
R
2 yıl
Çavuş

Age of history 2 daha iyi hem öğrenmesi daha kolay hem daha ucuz



B
2 yıl
Yarbay

Neden ölü ya bu konu, by blood alone ek paketi falan da çıktı



K
2 hafta
Yüzbaşı

Meraklandım
https://www.youtube.com/watch?si=LVSGO1X3jQi9QEf4&v=F-uGP2DkZKE&feature=youtu.be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.