Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
3144
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASTRA H 2010 1.3 CDTI TEKLEME PROBLEMİ
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba. 2010 1.3 cdtı astra h manuel aracımda 1500-2000 devir arasında hafif gaza basılı giderken gaza daha fazla bastığımda sanki eski model tüplü arabanın gazına basmış gibi anlık bir tekleme yapıyor. Sanki o an gazı yemiyor araba kendini bir an geri çekip sonra gazı yiyor. Aslında bu durum uzun süredir var. Servise götürmeli miyim? tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. herkese kolay gelsin.



F
10 yıl
Onbaşı

TURBO RADYATÖRÜNDE SORUN VARDIR KARDEŞ.Bİ BAKTIR İSTERSEN :))


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
10 yıl
Teğmen

Astra H'ın kronik problemidir bence. Turbo arızası olsa aracın çekşinde azalma olur. EGR kaynaklı bu tekleme. Egr kurum yapıyor, sökülüp temizlense bile devam ediyor. Yapacak bişey yok, biraz devirli kullanın hissetmezsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Er
Konu Sahibi

Teşekkürler arkadaşlar. servisi aradım onlarda egr den olabileceğini söylediler. ama yinede bir bakmamız lazım diyorlar. yani başka arızalara yol açmayacağından emin olsam dediğiniz gibi yapıcam. bu nedir anlamadım yahu. 1 kez turbo selenoid valfi değişti. 1 kez turbo radyatörü çatladı onunla beraber yine selenoid i değiştirdiler. şimdide bu çıktı. 2010 model 37.000 de araba. bakkala bile gitsem arabayı 1-2 dk. çalıştırıp sonra hareket ediyorum. bu araba bu kadar kötümü yoksa bendemi bi sorun var anlayamadım. çok rahatsız edici bir durum değil ama yinede o hafif sendeleme sanki tüplü tofaş kullanıyomuş hissi veriyor.



O
2 yıl
Er

Bu konuyu hortlatıyorum ama çözüm bulan varsa aynı sorun bendede var 1800 devirde gaz kesiyor araba ibre sabit hızda dalgalanma yaşıyor aşagı yukarı ve aşırı duman atma meydana geliyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
geçen yıl
Er

hocam bulabildiniz mi arızayı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @opelastraj
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.