Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5587
Cevap
538708
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: İninal Kart Hakkında Her Şey! (SSS) (280. sayfa)
Ç
2 yıl
Yüzbaşı

An itibariyle ininal uygulamadan para yükleyemiyorum, bu işleme şuan devam edemiyorum diye uyarı veriyor, halbuki 10 dakika öncesinde başka kartla eşimin üyeliğine yükleyebilmiştim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
2 yıl
Çavuş

İninal hesabına kredi kartından veya başka bir ön ödemeli karttan yapılan yüklemeleri EFT/havale yapabiliyor muyuz? Ücretsiz EFT havale yazıyor ama emin olamadım < Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandstormx -- 8 Şubat 2022; 14:14:55 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
2 yıl
Er

Arkadaşlar selam,

bu kartı ilk aldığımızda TC Kimlik, Ad Soyad girmemiz gerekiyor mu? Eğer giriyorsak, ödeme yaparken isim ve soyismi gizleyebiliyor muyuz?



N
geçen yıl
Yarbay

Havale ile olarak gönderdim 15 dakika sonra hesaota para görünür diye yazmazçsına rağmen 2 saat oldu hala hesapta para görünmüyor. Yatırdıktan 30 dakika sonra iletişime geçtim 15 dakika sonra yatmış olur dediler. Yatırdığım sırada da bu ifade vardı dedim gün içinde yatar dediler. Ama 2 saat oldu hala gelişme yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
geçen yıl
Yarbay

youtube ödemesi yapamayan yani google hesabına kart ekleyemeyen arkadaşlar iki çözüm önereceğim.

Birinci yöntem: Google desteğe yazmak
Google desteğe bu yazdığımı mail atın:

ödeme yöntemi ekleyemiyorum ve YouTube Premium alamıyorum. CCSEH-05 hatası veriyor.

İkinci yöntem:

Ödeme yöntemi ekleme kısmında adres bilgilerinizi kontrol edin. Açık şekilde tam adresinizi yazdığınız kısma tıklayıp dikkatli bakın en sonda adresinize ait doğru şehir mi yazıyor. En altta il kısmında neresi yazıyor ona bakın. Bu ikisi adresinizle uyuşmuyorsa bunları düzeltip deneyin.

Bugün başka uygulamaya ait kart denedim aynı sorun oldu. Bu dediklerimi yapınca sorun çözüldü ve kartı ekleyebildim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

0
geçen yıl
Çavuş

Arkadaşlar, marketten içine bakiye yükleyerek aldığımız İninal kartı uygulamaya girip kayıt ettirmeden online alışverişlerde kullanabiliyor muyuz?



C
2 ay
Binbaşı

Konuyu az hortlatmış gibi oldum ama İninal 14 Şubat 2024 itibariyle aylık kullanım ücreti olan 2 TL yi almayacağı yani kaldıracağını açıkladı (Kaynak İninal Instagram sayfası)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
geçen ay
Teğmen

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.