Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
87
Cevap
3250
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Panasonic HX-A100 'Giyilebilir Aksiyon Kamerası' video inceleme (+18 Şiddet İçerir) (5. sayfa)
Q
11 yıl
Yarbay

Evet, cihaz TR'ye giriş yaptı. Gümrük olayını merak ediyorum. Sorunsuz alabilirsem önceden aldığım ürünlerde (TR'de bulunmayan ürünlerdi) yapamadığım kutu açma videosunu bu üründe yapmayı düşünüyorum.

Gümrük olayıı ile ilgili bilgi vericem konuda. Amazon.com ürünün fiyatını düşük göstermiş. Hayırlısı bakalım. Takılır ise ardiye parası ile paketi çekmeye çalışıcam. Gümrük memurunun insafına kaldı herşey artık. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
11 yıl
Yarbay

Evet, paket şimdi elime geçti. Geceye doğru bir kutu açma videosu çekmeyi düşünüyorum. Veya yarın sabahtan da çekebilirim ofiste. Beklemede kalın.

Gümrükte takılmadan geçti paket. TNT ile yolladı bu sefer Amazon. DHL ile zaten takılmıyordu. TNT'de takılmıyorsa artık güzel gelişmeler oluyor ülkede. A+



M
11 yıl
Binbaşı

Hadi bakalim takipteyim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
11 yıl
Yarbay

M
11 yıl
Binbaşı

güzelmiş kameranın kargoyla birlikte size maliyeti tam olarak nedir


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

güzelmiş kameranın kargoyla birlikte size maliyeti tam olarak nedir

Tam olarak 400 dolar tuttu hocam. TL olarak siz hesap edin artık. :)

Daha çok video çektim ama YouTube'a araba içi videoyu upload ettim.

Cihaz 16 dakikalık videolara bölüyor kayıtları. 32GB belleği FAT32 formatında takmak zorundayız cihaza. NTFS denedim ilk ama SD kart sorunlu uyarısı aldım.

Windows Phone kullanıyorum tel olarak ama cihazın Windows Phone için markette uygulaması yok. Kitapçıkta; IOS veya Android için program var diyor. Elimde iPod Touch olmasaydı cihaz ile video çekemeyecektim. :)

Videoyu Sony Vegas 12 ile tekrar elden geçirdim. Orjinal video boyutu 1.86GB gibi bir alan kaplıyor. Render'den sonra 300 küsür MB oldu video yine 1080p olarak.

Cihaz kaliteli alacaksan al derim mutlaka. Tatile gidince orada da birkaç video çekicem. Hayırlısı bakalım. ^_^


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
11 yıl
Binbaşı

anlamadım 32 gb belleği fat32 yaptıktan sonradamı videolari bölüyor


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Q
11 yıl
Yarbay

Cihaz NTFS dosya formatını tanımıyor. FAT32'yi tanıyor. Ama sorun etmiyorum bunu. Dosyaları PC'de program ile kesintisiz birleştirebiliyorum. Bu arada cihaz videoları MP4 formatında kaydediyor.

(bir ara exfat formatını da denicem olursa güzel olacaktır çünkü exfat'da da ntfs gibi 4GB'lık büyüklükte dosyaları yazabiliyoruz)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.