Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
231
Tıklama
0
Öne Çıkarma
elder scrolls 4 cave hidden lakede sıkıştım..
T
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

arkadaslar öncede sordum bu baslıkta olan konuda 4 defa ama cevap gelmiyor.. onun için yeni mesaj olarak açtım mecburiyetten belki yanıt alırım diye..herkes gibi amuleti aldıktan sonra imperial citye gitmedim cave lere gittim.3 dür oyunu Açıyorum ama hidden lake de sıkıstım cıkış nerededir 3 kitap var 3 ünüde buldum oyunun basındayım..yardım ..sonunda bir adam buluyorum neyse ölü..üzerindekileri aldıktan sonra arada ucurumlu bir yerde yol bitiyor..kapı karsıda ama atladımmı ölüyorum..uzak mesafe..birde konutlar tam çalışmıyo..koşma komutunda çok hızlı gitmiyor..karşıdaki kapıya nasıl ulaştınız..fast travel burda çalışmıyor..



B
18 yıl
Onbaşı

ben de aynen senin gibi yaptım başlar başlamaz cave'lere daldım. hidden lake de ilk girdiğim mağraydı. biraz büyük bi mağra. ama çıkışı bulabilmen lazım. büyük alanda şelalenin aktığı yerden hep sol duvarı takip edersen çıkışa gitmesi lazım. kapalı alandaysan fast travel çalışmaz. kolay gelsin



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.