Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
34
Cevap
50427
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: istanbul bilisim nasil bir sitedir (2. sayfa)
R
9 yıl
Teğmen

Bu güvenli bir site değil maalesef. Uygun fiyatlı birşey buluyorsunuz, var sanarak sipariş ediyorsunuz, siparişinizi iptal edip, haber dahi vermiyorlar. Çok hızlıyız yazıyor her yerde, ben tam 4 gün sonra arayınca, malı temin edemediklerinden gönderemediklerini öğrendim. Üstelik yılbaşı hediyesi idi, eli boş kaldık. Sitede de hala, ürün sevk edildi yazıyor üstelik. Sorumsuzluk tavan yapmış bu sitede....



M
9 yıl
Er

ben cep telefonu aldım. telefonun sorununu garantiden gideremediler ve serviste verdikleri hasarın parasını benden talep ettiler.




Bu mesajda bahsedilenler: @okulaptus
P
9 yıl
Er

Arkadaşlar sakın ama sakın istanbul bilişimden herhangi bir sey almayın ürünü alırken piyasadan birazdaha uyguna veriyolar taki bir arıza oldumu tlf da o zaman asıl mesele başlıyo ben samsung model bir tlf aldım tlf garantisi devam ettiği sürede bir arıza oldu tlf da istanbul bilişime getirdim ve tlf almadılar istanbul bilişim saattığı ürünleri kendi garanti kapsamında oluyo ve garantisi servisi yenibosnada bana al sen getir tlf nunu yapsınlar biz alamıyoruz tlf kaybolur burdan falan gibi cümle kurdular müşteri memnuniyeti sıfır tövbe billah birdaha istanbul bilişimden bişe alırsam gidin teknosadan vatandan alın satarken hiç bişe demiyolar en ufak sorunda sıkıntıda sorunsuz bir şekılde hizmet veriyorlar diyolar ama ıkı gün önce başıma geleni anlattım size buyrun gerisine siz karar verin



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

K
7 yıl
Çavuş

Bende asus notbuk almıştım. arızalandı istanbula gönderin dediler. Ben ankaradayım dedim. dediki yok yok.
Ben açıp tamir etmeye çalışacağım. youtubedan birkaç vidyo izledim. Benim bu garanti hikayesinden heberim yoktu. bidaa istbil. yok yok.



S
7 yıl
Yarbay

İthalatçı garantili ürünlerde fiyat cazip ama servis tamamen 90 ların topkapı otobüs garı gibi hizmet veriyor. Zaten diğer ürünler aynı fiyat. Pişman olmak isteyen önden buyursun.



M
7 yıl
Teğmen

Söylenenlere satış sonrası hizmetlerde müşteri problemi sayısı çok fazla oluyor.



S
7 yıl
Er

Bu magandalardan ürün alacağına git balta girmemiş ormanlarda yaşa. Bana sıfır diye daha önce açılmış iphone 6 sattılar. Daha sonra dalga geçer gibi yasal hakkınızı kullanabilirsiniz falan dediler evelediler gevelediler. Sakın ama sakın bunlardan alışveriş yapmayın er ya da geç üzülürsünüz.



M
7 yıl
Er

sakın ha almaaa ben aldım amma garantiye gelince yan cizi yorlar kendileri garanti veriyor sonra satana kadar ondan sonra ya korgoyu bahane ediyorlar sağlan anpalaj yapmamışsınız diye yada kullanıcı hatası diye baha ne uyduruyorlar



T
7 yıl
Er

Media Markt'ın web sitesinden 2013 yılında bir General Mobile Discovery alıp memnun olmuştum, sonra soketi bozulunca Telpa'da kavga dövüş yaptırmıştım. Annemin cebi bozulunca aynı teli daha uygun diye İstanbul Bilişim'in internet sitesinden aldık ve başımıza ne rezillikler geldi;

İstanbul Bilişim'in internet sitesinden General Mobile Discovery E3 cep telefonu aldım, eve geldiğinde paketten arka kapağı kapanmayan hasarlı bir ürün çıktı, Yenibosna Airport AVM'deki ana merkezlerine gidip değiştirdim, iki hafta önce telefonum çalışmaz oldu, öğrendim ki IMEI numarası klonlanmış, Profilo AVM içindeki ithalatçı Telpa'ya başvurdum, Telpa dedi ki "Bu telefonu biz ithal etmedik. " İstanbul Bilişim'e gittik "1 haftaya açılacak gerekli yerleribakanlıkları aradık" dediler önümüzde 2 ay oldu açılmadı. Çocuk kandırıyorlar ve suçu birbirlerine atıyorlar.

İstanbul Bilişim'e telefon ediyoruz asla Airport'a bağlamıyorlar bile, kenar mahalledeki bir telefoncuyu arasanız daha iyi ilgilenir, kaba saba konuşuyorlar, İstanbul Bilişim kurumsal bir şirket değildir ve belki de IMEI numarasını kendileri klonlamıştır, sattıkları ürün çalıntı mı, kaçak mı sahte mi belli değil! Dava da açacağım, asla buradan bir şey almayacağım, asla ama asla sizler de almayın, rezillik!!!

Bu arada benim telin soket kısmı tekrar arızalandı, General Mobile, Telpa ve İstanbul Bilişim'den uzak durun!



B
6 yıl
Binbaşı

2012 yılında lcd aldım 5 yıldır sorunsuz kullanıyorum ld di markası aynı tv yi komşu benden görüp istanbul bilişimden aldı tv geldikten bir süre sonra piksel kayması ve ekranda dalgalanmalar başladı yukardan aşağı. istanbul bilişimi aradılar adamlar geldi düzeltmeye çalıştılar. olmayınca dedilerki düzelmiyor yenisini göndereceğiz. 1 hafta sonra yeni lcd ile gelip eskisini götürdüler.
zamanında labtop da aldık hiçbir sorun yaşamadım. bilemiyorum bende iyi hatıralar bırakan bir site kurum. hepsiburada bile ne sorunlar yapaşan inanlar var bu iş biraz da şans içi



T
4 yıl
Yüzbaşı

beyfendi ben de tv siparişi verdim. 20 gün önce ve şu an kafamda deli sorular...
müşteri hizmetlerine tüm gün boyunca ulaşamadım
şikayet var'a bakılırsa son 3 ay içinde teslim edilen bir ürün yok
soluğu mahkemede alacağız anlaşılan
herşey yolunda ise bu nasıl müşteri hizmetleri kardeşim ?




Bu mesajda bahsedilenler: @istanbulbilisim
D
4 yıl
Yarbay

anlaşılan sabıkası baya ileri derecede bu firmanın, internette güvenilir firma çok az var güvenilir olanlarda ne kadar güvenilir zaten orasıda tartışılır herkeste bir problem çıkıyor; şu zamanda en güvenilir alışverişi amazon.com.tr, hepsiburada.com.tr, n11.com.tr bu üçünden başka güvenilir site yok gibi varsa söyleyin ha bir de eskiden gittigidiyor vardı, vardı diyorum çünkü artık benim gözümde güvenilir değil! en son bir elektirik süpürgesi almıştım(alamamıştım daha doğrusu) para iademi 1 ay ötelediler süpürge satıcının eline geçtiği halde bana para iadesi yapmamak için 1 ay direttiler kaç kez müşteri hizmetleri ile görüştüm oyalama politikası vs.. derken sonunda iademi yaptılar, herhalde bu şekilde rehin alınan tüketicilerin paraları 1 ay sürecinde repo yapılıyor ve faiz geliri elde ediyorlar diye düşündüm sonradan



A
4 yıl
Er

Hiç güvenilir bir site değil İstanbul bilişim. Ne ürün alırsınız ne de parayı geri. Benim ağzım yandı, başkası yanmasin! Binlerce mağduru var.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
4 yıl
Er

Bu konu 2012 de açılmış "İstanbul bilişim nasıl bir sitedir" diye. Şöyle söyleyeyim yıl olmuş 2020 rezillikleri katlanarak hâlâ devam etmekte öyle ki mağdur sayıları onbinler le anlatılmakta bir mağduriyette ben yaşadım paramı alana kadar burnumdan geldi. Bu yazımı okuyana son sözüm! Parasal macera yaşamak istemiyorsanız bu siteden alış veriş yapmayın. UZAK DURUN!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
2 yıl
Teğmen

Ben de 2022 de konuyu hortlatayim. Istanbul bilisimden 2017 yilinda LG led tv aldim ve +3 yil tekno garanti de satmislardi. Teori de bu ek garanti su an gecerli ve tv de kararma sorunu basladi ama firmanin omru yetmedi anladigim kadariyla, bu adamlar tamamen batip da arazi mi oldu yoksa bi umut destek vb bulabilir miyim?

Yani firma bi sekilde aktif olsa hakem heyetine gideyim vb diyeyim ama muhtemelen sirketi coktan caycinin ustune yapmislardir



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @gllggrcn
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.