Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
23
Cevap
6297
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: MITSUBISHI OUTLANDER 2009 VE ÜSTÜ (2. sayfa)
L
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: markus91

değerli forum üyeleri almayı düşündüğümüz bi araç 2 litre dizel motorlu bi araç yakıt tükeimlerini merak etmekteyim ve kulanan varsa yorumlarını bekliyorum araç 2. el olacağı kesindir şimdiden teşekürler

yakıt tüketimi bu testte belirtilmiş

http://www.arabam.com/Test/Mitsubishi-Outlander-20-DI-D/Detay-524



E
2 yıl
Teğmen

Herhalde konu hortlatmanin kralını yapacağım :) son mesajdan sonra 10 yıl olmuş. Belki yinede bilgiye ihtiyacı olan olur diye yazayım.
Yaklaşık 7 aydır 2008 model bir dizel sahibiyim. Şu ana kadar son derece memnunum. Hele ki geçtiğimiz günlerde İstanbul a yağan karda ki performansından!! Kötü durumdaki yaz lastikleri ile kilitli 4 çeker modunda harikalar yarattı.Kar lastiği olduğunda kim bilir nasıl olur.
Herkes tüketim sorar, benim bulunduğum yer ve kullanımima göre şehir içi yaklaşık 10 lt, şehir dışı 7.5 lt.
Aklıma gekdikce yine soran olsa da olmasa da yazarım buraya :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 yıl
Er

Merhaba
Sizden detayli bilgi almak isterim ozelden cebinizi yazabilir misiniz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
2 yıl
Er

Merhaba,

Benim Peuguat 4007 2010 model bir aracım var. Bildiğimiz gibi bu araç; 2010 model Outlander ve Citroen Crosser ile ortak üretim bir seri.(Sadece marka logosu ve ön arka tampon farlar değişik.)

Yalnız şöyle bir sıkıntım var; ne parçacı ne de ustalar 4007 yi bilmiyorlar sanırım TR de fazla olmadığından, derdimi parça alırken ayrı , ustaya parça değiştirtirken ayrı anlatmak zorunda kalıyorum. (Usta da yıllardır tanıdığımız biri, iş; ön arka takım değiştirmeye gelince, bizi 2 hafta peşinde koşturdu.)

Bana sağlam bir usta önerebilir misiniz ? Parça tarafında sorunum yok nasıl bulacağımı öğrendim.(Outlanderdan)

Ama ustada sorun yaşadım, arka amartisor ve arka takoz değişimi olacak. Artık bir yere götürüp oradan devam etmek istiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @engin uzun
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.