Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
7694
Cevap
474031
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (385. sayfa)
C
2 yıl
Teğmen

Merhabalar. Tabletimin şarj sorunu var. Bilgisayara bağlayıp data aktarımı yapmada sorun yok. Ama şarja takarsam şarj oluyormuş gibi göstermesine rağmen saatlerce aynı seviyede kalıyor. Kendi şarj aleti ile denedim. Acaba sorun nedir? şarj soketi değişimi deniliyor bazı yerlerde ama ben data aktarıyorum. sokette yine de sorun var mıdır?



B
2 yıl
Er

Selam Bende de Aynı Sorun var. çözebildiniz mi




Bu mesajda bahsedilenler: @mertozsen340
C
2 yıl
Teğmen

Merhabalar. Forum ne zamandır aktif değil ama yardımcı olan çıkar diye umuyorum.
Galaxy 10.1. SM P600 tableti güncellemeye karar verdim.
USB driverı kurdum. Odın i yükledim (en son versiyonu ve diğerlerini de). Stock ROM u indirdim.
Ancak tablet normal açıkken ODIN tableti görüyor. download mode a aldığımda ise ODIN görmüyor. Forumlara baktım kabloları değiştirin, driverları güncelleyin denmiş. Hepsini yaptım. Çözüm yok. Güncelleme yapamıyroum. Önerisi olan var mı?



C
2 yıl
Teğmen

Merhaba. Forumda sorduğum soruya cevap buldum. Yardım eden herkese teşekkürler.
Tableti ODIN e bağlarken download mod yerine recovery mode u açıyor mulum. Böyle olunca ODIN e bağlanamıyor. ODIN veya bilgisayar tableti hiç görmüyordu. Sorunumun bir kaç sebebi varmış. İlk önce aşağıda paylaştığım şarj aleti ve kabloyu aldım. Orijinal Samsung.
Tabletin power ve ses kısma tuşu yerine ses açmaya basıyormuşum sanırım. O yüzden tablet download modu değil recovery mod a geçiyormuş. Ekranda o downloading görseli çıkmıyordu. Ses kısma ve güç tuşuna basıp Download moda a geçip bu yeni kabloyu kullanınca hemen bağlandı.
Ben 5.1.1 Stock rom yükledim. Şu an herşey stabil. Youtube da dahil bir çok uygulamam şu an güncellenebiliyor ve çalışıyor. Spen sorunu yok. Diğer romları hiç denemedim. Şu an orijinal 5.1.1 gayet işimi gördü. Acaba diğerlerini (mesela Android 10 gibi) denesem tekrar bu stock rom a dönme imkanım olur mu? bunu da merak ediyorum.

ODIN tableti görmüyor diyenler için bu yolu öneririm. uzun süre bağlanamama sorunu yaşamıştım. Bu arada yeni kablo ile tablet daha hızlı şarj olmaya başladı. Adaptör olarak halen eski orijinal adaptörü kullanıyorum.


https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07MXCP471/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1



Q
2 yıl
Binbaşı

Çocuk, şarj kablosu takılıyken kullandığı için, şarj kablosu kopmuş. Soketi komple dağıttım, 4+1 telli standart usb kablosu, daha kalın başka bir usb kablosu lehimledim sokete, çok yavaş şarj etti, lehimi söküp kendi kablosunu lehimledim, şimdi normal şarj ediyor.

Bu cihazda nasıl bir devre var ki sadece samsung marka adaptörü seçiyor, hadi onu da geçtim, dümdüz bakır kabloyu nasıl seçebiliyor? Sanki cihaz içinde bir snmp var da kablodan, belirli bir değer aralığı dışında frekans geçince akımı standart usb akımına indirgiyor gibi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
geçen yıl
Yarbay

Merhaba, uzun yıllardır kullanılmayıp, kenarda duran bir GT-N8005 tabletim var. LineageOS diye bir yazılım çıkmış ve rahat kullanıldığı söyleniyor. Kullananlar varsa, batarya vs. alıp cihazı ayağa kaldırıp, bunu kuracağım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
geçen yıl
Onbaşı

Tabletin kendi yazılımı kadar stabil olmasa da tableti en azından modern uygulamalar ile kullanılır hâle getiriyor
Tabletin pil ömrü iyice azalınca deji batarya ile pilini değiştirdim ardından resurrection remix romunu kurdum tablet yeniden hayat buldu.
Günümüzde bile iş gören güzel bir tablet yeniden kullanmayı değerlendirin derim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duchenne -- 9 Nisan 2023; 4:11:46 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Asetil Co A
F
3 ay
Yarbay

@Asetil Co A

Merhaba bende 2.el bu cihazi buldum bayandan cok temiz 500 tl istiyor 7000mah bataryasida var hosuma gitti. Baktim android 9 yukleyenler falanda var. Film, youtube ve mobile legends diye bi oyun var arada bunlar icin kullanacayim. Alayim mi ???

Baktim dandik dunduk çin mallari arasinda en mantiklisi bu geldi. Android 10 yuklenir mi ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Asetil Co A , @duchenne
F
3 ay
Yarbay

Qzw bey yukaridaki yorumum icin ne dersiniz ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @qzwxec
T
2 ay
Binbaşı

Tableti uzun zamandır kullanmıyordum s9+ almaya karar verince aklıma geldi. Onu da alacakken zam geldi vazgeçtim. Şimdi tableti açtım ama Youtube dahi açılmıyor. Ne yapmak lazım bu konularda hiçbir fikrim yok.



D
2 ay
Teğmen

kimse kızmasın ama şu tablet ile yapacağınız maksimum şey android 9 10 gibi görünen yüksek ihtimal and7 tabanlı bir rom kurup tarayıcıdan video izlemek başka birşey yapılmaz



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 ay
Onbaşı

Android 12 ve 13 romlar var ancak tam anlamıyla stabil değil.
En stabil çalışan rom Android 9 şu anda.
Tabletin çoğu fonksiyonu güzel çalışıyor YouTube izleniyor ancak çok fazla geleceği olduğunu düşünmüyorum. 3-4 sene daha anca götürür diyebilirim.
3 harfli marketlerden dandik bir tablet alınacağına bunu kullanabilirsiniz ancak biraz daha para biriktirip alt model bir samsung almak daha mantıklı olur düşüncesindeyim.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @flyer_mig
F
2 ay
Yarbay

Ipad air 2 aldim memnunum takilma donma olmuyor eski tablet ama hala guncel uygulamalar yukleniyor 2 bine aldim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @duchenne
D
2 ay
Onbaşı

Jailbreak ile mi yuklenebiliyor yoksa yeni uygulamaları destekliyor mu?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @flyer_mig
F
2 ay
Yarbay

Jailbreaksiz ios 15 yuklu tabii 2 gb ram 3 cekirdek islemci var cok ust duzey oyunlar yuklenmiyor call.of duty, gta vesaire sistem isteyen cihaziniz desteklemiyor diyor 2 bine alinacak en mantikli cihazi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @duchenne
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.