Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ASUS pw 191 nasıl bir seçim olur_?
T
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu monitör aklıma çok takıldı işte linkihttp://www.hardwaremania.com/content/view/521/26/ ASUS yenilikçi dikdötgen ekran acayip hoşuma gitti fiyatı hakkında da pek bilgim yok ama donanımhaberi phılıps190x6fb yi tercih ediyor acaba ben de mi bunu tercih etmeliyim yoksa SONY,PHILIPS,ASUS hakkında önereceğiniz LCD ekranları bekliyorum Ağırlıklı oyun ve internet amaçlı olacak YORUMLARINIZI DİKKATLE OKUYACAĞIM





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turingma -- 13 Nisan 2006; 18:48:11 >

T
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

fikri olan yok mu arkadaşlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Yüzbaşı

valla biraz bekleyeceksin galiba.ben 3 gündür asus mm17d lcd için yorum bekliyorum.herkes phılıps-samsung-hyundaı-sony gibi markalar kullanıyor galiba.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
18 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

evet herkesi phılıps,hyundaı,sony almış götürüo sony ve asus haklı galipler gibi gelio bana ayrıca site yöneticileri konuyu kilitlemezse iyi olur çünkü üst konularda tartışma ve sorulan soruların yanıtlarını almak oldukça zor PHILIPS190X6FB modelinde ekran yönü ayarlanabiliyor mu aşağı yukarı sağ sol ????





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turingma -- 13 Nisan 2006; 19:04:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.