Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
25
Cevap
104216
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Saç Ekimi (Boşuna Yaptırmayın !) (2. sayfa)
H
3 yıl
Er

Evet bu klinik, yapıldı kardeşim benim ekim işlemi ve yaklaşık 1 yıl olacak. Sonuçlarım iyi, memnunum. Fiyat da kişiden kişiye değişebiliyo ama bir aralık var tabii, saçın durumuna göre karar veriyolar. Baştan dedikleri 5binden başlıyor oluşu, 5-7bin ortalama. Yöntemden bahsedecek olursam dhi kalem ile ekildi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tarun
B
3 yıl
Teğmen

Kafamın üstündeki deri baya kalın ?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
3 yıl
Yüzbaşı

Sayfasında saçı kazıtmadan yapılabildiği yazıyor , sizin ki nasıl yapıldı kazıma oldu mu , iyileşme süreci ve saç çıkışı nekadar sürdü ve son olarak kontrole kaç defa gittiniz,
biraz çok sordum kusura bakma kararsızım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @hydrcml
H
3 yıl
Er

Benim seyreklikler vardı sıklaştırma yapıldığından tıraş çok fazla olmadı, arka donör bölgede tıraş oluyor küçük bi alanda. İlk üç gün yıkamadım, sonra klinikte ilk yıkamayı yaptılar. İlk 10 gün zorluydu ama çok abartılacak kadar değil. Bi süre kötü görünüyor ama 8 ayda saçlarım çıkmıştı. Kimisinin 1 seneyi buluyor diye biliyorum. Kontrole de öyle çok fazla gitmedim ben, sonucum iyiydi. Ekimden sonraki gün ilk kontrole gittim, 2 gün sonra ilk yıkamaya gittim, 1. ve 2. ay gittim sonra da fotoğraflarla takip ettiler gerek kalmadı çok fazla. Ama PRP veya mezoterapi öneriyolar ve bunun için her ay kontrol&seans için çağırıyolar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Tarun
T
3 yıl
Yüzbaşı

Cevap için teşekkürler 👍



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @hydrcml
S
2 yıl
Yüzbaşı

Ekim öncesi PRP uygulayan arkadaşlarımız var mı ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.