Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
1975
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: AMD VE İNTEL ARASINDAKİ FARK (2. sayfa)
A
12 yıl
Yüzbaşı

Şunu da belirtiyim, güç kaynağınızda aşağıdaki resimde işaretli yerlere takılacak çıkışlar olmalı.


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

Çift ekran kartı kullanmayacağınız için alttaki nvidia gpu lu kartıda alabilirsiniz.
(http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-zt-50401-10l-gtx550-ti-gddr5-1gb-192bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53345#allImages)

FX4100 ve ekran kartı performansları için alttaki vidyolar yardımcı olur. Bir vidyoda HD6870 kullanılmış ama HD6850 ile arasında çok çok büyük farklar olmayacaktır.

(http://www.youtube.com/watch?v=ygIGNE_Z1G8)
(http://www.youtube.com/watch?v=-hn-66HZaBY)


Bu arada yardımcı olabildiysek ne mutlu. Varsa hakkımız helali hoş olsun.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Benım alacagım sapphire 6850 ekran kartı tükenmiş yani onu alamıyorum o yuzden alternatif olarak sizin onerdıgınız nvidia ekran kartını alsam sapphire gibi performans verırmı aralarında nasıl fark var ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

HD 6850 gelir vatana, gelmezsede diğer kartı da gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Hem biraz daha ucuz. Birbirlerine yakın değerlerde kartlar. Vidyolardan birinde gtx550ti ve fx4100 işlemci ile battlefield performansı gösterilmiş. Yinede biraz bekleyin HD6850 gelir. Zaten ekran kartını sonra alacaktınız. illede Sapphire marka olması şart değil. Sapphire tüm markalardan biraz daha ucuzdur.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Oncekı mesajınızda anakartın standart atx kasaya uyumlu oldugunu soylemıstınız.Resımlerıne googleden baktım benım kasaya hic benzemıyor benım kasa buyuk bı kasa ama ınternetten baktıklarım bırazdana şekilli yeni nesil kasalara benzıyorlar benımkı bunlardan degıl anakart sorun cıkarırmı bana kasaya uyum konusunda ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

Anakart üzerindeki delikler ve kasa üzerindeki delikler standart tır. Tavsiye ettiğim ve resim eklediğim MSI anakart normal atx bi kasa içinde alttan kısa kalır. Biraz küçük bi kart (Enine değil.En standart. Boydan kısa). Fakat vida yuvaları standarttır. Sizin internetten baktığınız kasalar tabiki şekilli durur, eski kasalar gibi köşeli değil. Kasanız büyükse havalandırma da iyi olur işte. Kolay ısınmaz. Merak ettim kasanızın yan kapağı açık olarak çekilmiş bir resmini buraya eklemeniz mümkün mü?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANUBIS -- 31 Temmuz 2012; 15:41:10 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Malesef fotoğraf makinem yok telefondanda pc ye aktarıcak aparat yok . s .s



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.