Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2748
Cevap
145440
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: SAMSUNG NP700 G7C KULLANICILAR KULUBÜ (138. sayfa)
G
4 yıl
Onbaşı

Arkadaşlar ekran kartı lazım Türkiye'de nerede bulabilirim çıkma malzeme konusunda da yardımcı olabilecek varsa makbule geçer



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Çavuş

Hocam banada lazım, nasıl çözücez bilmiyorum. Aliexpress de var 135 dolar ve adamlar indirim bile yapmıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @goktas086
G
4 yıl
Onbaşı

Oradan alırsak gelir mi orijinal mi acaba



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Çavuş

Satıcı güvenilirse gelir, Türkiye'ye ulaştığında üzerine vergisi eklenerek gelebilir. Ama orijinallik veya çalışıyor mu diye sorarsan kesin birşey diyemem.




Bu mesajda bahsedilenler: @goktas086
Ö
4 yıl
Er

Ekran kartı konusunda daha önce çok fazla soru sorulmasına rağmen kimse yanıt bulamamış. Bu konuda soru soran arkadaşlara hitaben Türkiye'de bulabileceğinizi sanmıyorum. Bu modelin üzerinde nvidia geforce gtx 675m var. Ayrıca ürünün Amerika çıkış versiyonlarında 2 farklı amd ekran kartı da kullanılmış. Gelelim Aliexpress üzerinden almak istediğiniz gtx 675m ekran kartlarına, bu ürünlerin ikinci el olduğunu bildirmek isterim. Ayrıca yine Aliexpress üzerinden bulduğunuz gtx 675m ekran kartlarının çoğu samsung gamer modelimize uyum göstermiyor. Bunuda şöyle açıklamak isterim nvidia bu ekran kartlarını marka ve modellere göre üretmiş. Dolasıyla alacağınız her gtx675m ekran kartı anakartınıza ve laptopunuzun slotlarına uymayabiliyor. Aliexpressteki 135$-140$ aralığındaki ikinci el ürünler bizim modelimize uyum sağlamıyor. Bizim modele uygun olan bir kaç tane ikinci el ürün 240-280$ civarında. Buna birde %20 vergi ödeyeceğinizi düşünürsek pek mantıklı durmuyor.

Cihazında arıza olan arkadaşlara önerim teknik bilginiz yok ise cihazınızı kendiniz kurcalamayın. Hatta bir çok servise götürdüğünüzde olumsuz yanıtlarla karşılaşacaksınız. Çünkü oyuncu laptopları normal laptoplara göre çok tefarruattlı ürünler ve sökmesi, arıza tespiti tamamen profesyonellik gerektiriyor.

Bilgisayarında arızası olan arkadaşlar daha fazla bilgi almak isterse bana ulaşabilirler. Arıza tespiti, onarımı ve yedek parça konusunda yardımcı olurum. Tel numaram 537 625 64 69





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öretmen -- 20 Haziran 2020; 18:26:25 >

K
4 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar merhaba, malum gpu problemini ben de yaşadım. Bir anda karıncalanıp gitti ekran bir gün. Tamir ettirebildim, şu an sıkıntısız şekilde çalışıyor. Yeni laptop almak için satmayı planlıyorum. 16 gb ram takviyesi ile satıyorum. İlgilenen olursa özelden ulaşabilir.



N
3 yıl
Yarbay

Bende de klavyesindeki üç tuşu eksik, touchpad'in yanındaki bölümde boya kalkması olan, onun dışında pili de dâhil olmak üzere hiçbir sıkıntısı olmayan, Windows 10 yüklü bir adedi var, satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa mesaj atabilir.



E
3 yıl
Er

ekranın 3d özelliğini ,win 10 da çalıştırabilen varmı ? elimde klavyesi var ,diyer parçalar için sorabilirsiniz. ekran kartı yok satabileceğim



B
2 yıl
Teğmen

Arkadaşlar bu bilgisayara Windows 11 yükleyen var mı? Bende Windows 10 yüklü 11'e yükseltmek istiyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.