Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
330
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Philips 107P5 Monitör Aldım Fakat Bir Sorunum Var
B
18 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar çarşamba günü Philips 107PF Crt Flat Monitör satın aldım.
Eve geldiğimde arkadaşımla üzerindeki koruyucu katmanı(naylon) kaldırdık.
Monitöre karşıdan bakınca herhangi bir sorun yok rahatsız etmiyor fakat kapalıyken ve yanlardan bakınca bu koruyucu katmanı kaldırdığımız yerde bir iz oluştuğu belli.
Ben önce önemsemedim silince geçer diye düşündüm fakat şimdi bunu kafama taktım.
Sildik sildik bir türlü geçmedi sinirlerimiz bozuldu anlayacağınız.
Bu sorunu nasıl çözeriz, forumda bu monitörden kullanan çok arkadaşımız var bildiğim kadarıyla.
Bana bir yardımcı olun.Bir de bana teknik servis numarasını yazarsanız çok iyi olur.Danışma hattını arıyorum açan yok.Teknik servisin numarasını da philips'in sitesinden bulamadım.
Yardımlarınızı beklemekteyim.



H
18 yıl
Yarbay

Koruyucu katmanın normalde iz filan yapmaması gerekirdi dye düşünüyorum.Herhalde bulunduğu ortamdan etkilenmiş.Çarşamba günü aldıysan teknik servisi filan boşver monitörü aldığın yere git durumu anlat ve değiştirmek istediğini söyle.Sıfır aldığın bir üründe sorun varsa yenisini vermek zorundalar.
Saygılar...



F
18 yıl
Yüzbaşı

bende aynı sorunla karşılşaştım philipsin temizleyici köpüğünden al ekranı bir havluyla bastıra bastıra sil korkma çizilmez iyice bastır ancak böyle gitti...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
18 yıl
Yüzbaşı

ben de aynı sorunu yaşadım naylonu çıkarmadan çalıştırmış isen olay artıyor vatandan almıştım değiştirdiler ikincisini çalıştırmadan çok dikkatlice naylonu çıkardım az da olsa lekeler vardı ama zamanla kaybolup gidiyor pamuk ve su ile temizliğini yaptım az da olsa lekeler vardı bir müddet sonra baktım hiç bir şey kalmamış dert etme düzeliyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.