Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
1746
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Modern Warfare 3 Hızlı Xp Kasma Serverları ?
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yanlışlıkla bi servera girdim mermi bomba falan hiç bitmiyor. Herkes düşmanın. Bir öldürüşte yaklaşık 26000 xp geliyordu. Böyle serverları nereden bulabiliriz ?



S
12 yıl
Yüzbaşı

Neden öyle bir servera girip istatistiklerini bozuyosunki? Millete bakıyorum 500+ milyon puanı var 2 saat oynamış. Bende 2.5 milyon puan var 10 gün oynamışım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Açıkçası istatistikler pek umrumda değil. Ben eğlenmeye bakarım. Öyle bir servera girdikten sonra normal serverlardan zevk alamıyorum. :/


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
12 yıl
Yarbay

kendiniz host olup böyle bir mod yapabilirsiniz, tabi hesap bana kadar gidebilir




_____________________________

Eski kullanıcı adı: sultanomar

Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
12 yıl
Yüzbaşı

Server hacklemek ban sebebidir. Özellikle dediğin hızlı lvl olayını yaptığında %90 VAC ban yiyorsun ama şu var bir kere yapmayla yada 5-10 lvl atlamak ile ban yemezsin. Server hacleyen tanıdığım 2 kişi vardı ikisi de 1 hafta içinde VAC ban yediler onlarla birlikte sürekli oynayıp lvl değil prestige kasan tam 7 kişide VAC ban aldı. Hacklenmiş serverlardan nefret ederim umarım hiç denk gelmem.

Kısacası kesinlikle tavsiye etmem. Normal şekilde oyna keyfine bak.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Yarbay

Normal oynamak en iyisi.

Yoksa sonunuz ban.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.