Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
900
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cok kisa izlenimlerim
L
12 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tera betayi denedim. Karakter yaratma ekrani falan hos, kiyafetler ozenli. saclar pek olmamis nedense MMORPGlerde su saclari hic beceremiyorlar.
Ancak, oyunun icine girdigim andan itibaren her sey bozuldu. Oyunda ciddi optimizasyon ayari yapmak gerekiyor. TERA klasoru icinde config klasorunde option ve engine ini dosyalarinda epey ayrintili. Isin kotusu, bu dosyaya girip ciddi ciddi ugrasmazsan bloomdan tut ambient occlusiona kadar her sey acik geliyor. haliyle kasim kasim kasiliyor. Dun gun boyunca ugrasip indirdigim 25 GBlik, gorsel anlamda guzel oyunu optimizasyonla ugrasamadigimdan kaldirdim. Oysa ben SW TOR betada golgeleri falan kistigimda grafikler hala hos duruyor ve oyun da oynanabiliyordu.Bunda o akiciligi yakalayamadim. Hele bir tane ayar var onu kapatirsan oyun cok cirkin gorunuyor.
"low light diminishing" adi. Oyunda golgelendirme ve isik efektlerinin dibine vurmuslar. Sistem gereksinimi pek yuksek gorunmese de ya cidden optimizasyon sorunu var ya da cidden optimizasyon ayarlariyla zaman harcamak gerekiyor. Ben de zaten bu gece bitiyor beta ne ugrasacagim dedim ve kaldirdim.

Oyundaki karakterler tam japon isi olmus , epey de suh olmuslar. Bununla birlikte, herhangi bir irkta eger savasci ise temelde, oteki siniflarda da
ayni kiyafetleri goruyorsunuz. Ornegin human warrior, slayer,berserker kiyafetleri ayni. Ote yandan buyuculer icin de benzer durum soz konusu. Karakter yaratma ekrani detayli. SW TOR'dan bu manada cok daha basarili duruyor. hatta AION'dan bile. SACLARDAKI OZENSIZLIK HARICINDE grafikler fena degil. En yuksek textureda en yuksek grafikte elbiseler cok hos gorunuyor. islemeleri falan. Oyun icinde fazla duramadim. Sebebi yukarida. Oyundan bayagi bir resim cektim. Sonra koyarim belki ama cogu krakter yaratma ekraninda. Bu arada, eger KARAKTER YARATMA EKRANINDA COK OYALANIRSANIZ KARAKTERIN ISMINI DEISTIRMENIZI ONAYLAMIYOR SONRA DA ERROR 00008 0000 GIBI HATA VERIYOR! Ayrica, uzun isim koyunca
da kabul etmedi.

Simdilik bu kadar.



T
12 yıl
Yarbay

Merhabalar

Oyun çok ciddi bir sistem gereksinimi istiyor , ancak resimde de görüldüğü üzere " Low Performance Dimming " butonunu aktif hale getirirsek Pasif hale getirirsek , oyun ciddi olarak rahatlıyor.

Diğer ayarlamaları 0 a indirmek pek fazla değişiklik göstermiyor , yapılması gereken " Low Peformance Dimming ve Overpopulation Optimization " sekmelerini pasif hale getirmek.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tour Guide -- 15 Nisan 2012; 15:23:42 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
12 yıl
Binbaşı

6 çekirdekli buldozer serisinden cpu
6 gb ram
560 ti ekran kartı.
Sw:torda iliumda dneymedim,onun dışından full grafikte oynatıyor.Kasaya birazda ısı yalıtımı yapıcam,birkaç fps artışı daha bkliyorum.Sizce hangi ayarda oynatır?Low ayar çok kötü gözüküyor.



T
12 yıl
Yarbay

Gtx560Tu yeterli olarak gordugum bir ekran karti, islemcinizide oc ile zorlarsaniz iyi verim alirsiniz. :) high severler klubune hosgeldiniz. :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Yüzbaşı

AMD Phenom II X4 955 Black Edition
4GB RAM
ATI RADEON HD 6950 (BIOS MOD 6970)

Yukarıdaki sistemle ultra ayarlarda 60 FPS ile oynuyorum. Bulldozer işlemci + 560 ti haydi haydi yetecektir. ;)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yüzbaşı

Orta derecede bi bilgisayar da çalıştırır ama bu oyunun zevkini çıkarmak istiyorsanız büyük bir ekran ve hızlı bir pc lazım çünkü görüntü ve efektler harika...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
12 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: KoSeKu3

Orta derecede bi bilgisayar da çalıştırır ama bu oyunun zevkini çıkarmak istiyorsanız büyük bir ekran ve hızlı bir pc lazım çünkü görüntü ve efektler harika...

40 inc 3dtvde oynuyorum , yorumuna kesinlikle katiliyorum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yüzbaşı

Core2 Quad Q9300 2.5Gz
Nvidia Geforce GTX 560
4GB Ram
Windows 7 Ultimate 64bit ile oynuyorum herşey highta ve çok nadir kasmalar yaşıyorum o da benim pc ile ilgili fanım yeterli soğutmuyor.

1.si Oyunu 1 haftadır Casual olarak oynuyorum ve hiçte optim. sorunu ile karşılaşmadım.
2. lancer ve bergserkerlerin armoları birbirine beziyor.
3. Armorlar her ıkta farklı bir görünüm sergiliyor. yani senin gördüşün beta durumu gibi değil.
4.sü ssleri upload etmeye çalışcam.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
:D Tank Dediğiniz Böyle olur. :) Hem göze hem partiye hitab etmeli :P





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ejderhalordu -- 15 Mayıs 2012; 15:30:51 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.