Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1188
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pc de video sesi
E
14 yıl (192 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

arkadaşlar video izlerken ses alamıyorum**** lerde ses var ama videolarda yok.k-lite codeckler yuklu.dun varken bugun actım videoda ses var goruntu yok.neden olabilir acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



-
14 yıl (25438 mesaj)
Yarbay

Sorudan anladığım şey video izlerken ses ve görüntü alamıyorsun. Gom player'ı indir ve yükle sonra videoyu aç muhtemelen ses veya görüntü olmıyacaktır ekranda o an bir pencere açılacak find codec yazıcak o yazının çıkması codec eksikliğinden dolayı video düzgün oynatılamadoğından dolayıdır. Bs player'ıda kurabilirsin o da bütün codecleri kurulum esnasında bulur ve indirir otomatik olarak bulur ve sana indirilip indirilmeyceğini sorar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.