Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
824
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Köpek alacağım fakat nereden alacağım ? Izmir
K
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Doğum günüm ile birlikte ailem ile görüştüm anlaştım evde bakabileceğimize kanaat getirdik. Köpeği heryerden alabilirim fakat anası babası nasıldır parazit aşıları falan tam mıdır bunu nasıl öğrenebilirim. Sizin önerilerinizle gidip oradan almayı planlıyorum. Cinsi doberman veya alman kurdu olabilir.



K
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

S
12 yıl
Yarbay

Alman kurdu alıcaksanız http://www.bafi-k-9.com.tr/ bu siteye göz atın.Fiyatları biraz tuzlu olabilir.Fakat annesini babasını görerek sağlam bir yavru edinirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
12 yıl
Çavuş

düşündüğün cinsler evde bakmaya pek uygun değil ama karar senin,

hıfzıssaha kavşağında 56 sk ta yeni br pet shop açıldı
köpekler kendinin üretimi
doberman görmedim ama alman kurdu var
ben oradan golden retriver aldım memnunum
aşılarına gelince, kaç aylıksa köpek ona uygun aşıları yapılmış oluyor genelde ama sana kalacak bir sürü aşı daha var :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Teğmen

barınaklara git face hayvanseverlere yaz yuva arayan çok hayvan var


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Teşekkürler hepinize şu hıfzıssahadaki petshopa bakayım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

Petshoplardaki ticarete ortak olup da oralardan canlı alışverişi yapmayın. Hayvanlara fiyat biçilemez. Barınaklarda sahiplenilmeyi bekleyen bir sürü cinsse cins hayvan var. O petshoptaki yavruların da suçu günahı yok ama suça ortak olup da onların çok kötü şartlarda satılıyor olmasına destek olmayın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
12 yıl
Teğmen

Taş geldi sankiher petshop sahibi aynı değildir.alacağın köpek hakkında az bilgi edin.ihtiyaçlarını karşılayacağından eminseniz alın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
12 yıl
Yarbay

Eğer gerçekten yapılması gereken tüm mevzuatlara uyarak, gerçekten sağlıklı ve huzurlu bir ortamda o hayvanların satışını yapıyorsanız diyecek bir şeyim yok elbette ama siz gerçekten işine değer veren bir petshop sahibiyseniz ve İstanbul'daysanız kedilerimin alışverişini sizden yapıp, size destek veririm. Ancak dediğim gibi ticaretini yaptığınız hayvanların tüm seceresini biliyorsanız, özellikle petshoptan sahiplenmek isteyen insanlar için de doğru adres olabilirsiniz.

Buna sözüm yok, ancak kurunun yanında, sözel atışmada yaş da fena yanıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.