Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
631
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Bir bu eksikti...
D
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar bugün anadolu Feneri'ne giderken, motor chopper motorsikletler gibi çalışmaya başladı. Sanırım egsoz manifoltuna birşeyler oldu. Uzun süre dikkatlice kullanmak zorunda kaldım. Kaçaktan dolayı, motor etrafındaki elektronik tesisata zarar vermiş olabilirim. Bu arızayı nerede yaptırabilirim, normal bir egsozcu yapabilir mi? Veya tavsiye edebileceğiniz, İstanbul içi (öncelikle Avrupa Yakası) benim motorumdan anlayan bir servis var mı? (x25xe)



D
13 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Son susturucu ile orta susturucu arasında delik oluşmuş. Endüksiyon bobinide arızalı imiş, belki buji kablolarınıda, takım olarak değiştirmem gerekebilir. Parçaları biryerden buldum ve fiyatlarını aldım, yarın sabah baska bir yerden de fiyat verecekler, duruma göre alıp yaptırıcam. Aklınızda bulunsun; benim motorun orta susturucusu komple borusuyla beraber 200 lira, en azından benim aldığım fiyat budur!



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.