Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1478
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taahut suresi sona erenler için DSmart'ın yeni teklifleri
O
13 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar,

2009 yılının Şubat-Mart dönemindeki bir kampanyadan faydalandım ve (DSmart+internet) şeklinde abone oldum. 39,90 lık normal abonelik fiyatına +4 TL lik fark ile kablosuz modemi de eklettim 43,90 TL'ye 24 ay taahhut ile aboneligimi başlattım.
Geçen sene de şu Eurofutbol kanalı sebebiyle UEFA maçlarını izlemek için aylık 4 TL de ona fark verdim sonuç olarak 47,90 TL'ye internet+DSmart'ım var.

Sormak istedigim konu şu "DSmart Gampanya" diye ilan edilen o kampanyanın 24 aylık taahhüt süresi yavaş yavaş dolmaya başladı. Acaba DSmart tarafından internetli abonelere sunulan yeni teklifler nelerdir? MH ile görüşen oldu mu?

Kendi internet sitelerini inceledim. Yeni abone olacaklar için bir suru secenek var ama aboneligi yenileyecekler için pek bir alternatif bulamadım.
Bu başlık altında en son fiyatları ve teklifleri paylaşabiliriz...



A
13 yıl
Binbaşı

Evet ben de şu anda Aile Paketi + 8Mbit Smile ADSL alıyorum, Nisan başında bitecek taahhüt süresi. Mesajım bulunsun, herhangi bir teklifleri olursa haberimiz olsun.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.