Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4451
Tıklama
0
Öne Çıkarma
rehberi geri yükleme
B
13 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

elimde htc hd2 den imobiletool contacts backup programı ile alınmış txt formatında bir yedek war bunu android sisteme nasıl geri yükleyebilirim?

forumda PIM Backup programı ile alınan yedeğinin nasıl yükleneceğini buldum.
 
# Backup.pib dosyasının uzantısını .PIB den .RAR’a çevirin ve dosyayı açın.
# Backup.CSC uzantılı dosyayı arşivden çıkarın ve uzantısını .CSV olarak düzenleyin.
# Gmail hesabınıza giriş yaptıktan sonra Ayarlar sonra Postalar ardından kişileri içe aktarmayı (import) u seçerek dosyayı Gmaile yükleyin.


acaba bu programı kullanan biri warsa CSV uzantılı dosyanın içeriğinden bir kısmını verebilir mi? kod yapısı nasılmış ona bakıcam. bende ki txt dosyasını belki bir macro ile düzenleyebilirim hiç olmadı :)



O
12 yıl
Yüzbaşı

aynı problemi yaşadığım için bulduğum çözümü paylaşayım.gmail kullanıcı iseniz gmailinize giriyorsunuz.(emailiniz yoksa gmail.com dan üye olun)
orda rehberi tıklıyorsunuz.alttaki menuden:
çevreler
yeni grup
içe aktar
kısımları var.içe aktarı tıklayacağız ve açılan yerden gözaqttan csv uzantılı kısmı seçip yukleyeceğiz.boylelikle internet atmış olduk.Sonra bu eklediğimiz liste karşımıza çıkacak o listenin tamamını seçip işaqretlieyip DAHA FAZLA yı tıklayıp dışa aktar deiğyedceğiz orada seçenekleri incelersek VCARD biçimi olan var zaten brualar hep türkçe...,
vcardı seçip bilgisayara yukledik mi gerisi kolay cunku onu telefonun hafıza karıtına atıp oradan telefonadan yani kişilerden içe aktardan vcardı yanı yeni hafıza karttına eklediğimizi yukleriz..
illaki daha kolkayı vardır ama ben de sızın gibi bulamadıom:)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
11 yıl
Yüzbaşı

onu rar ile açınca benim dosyalar bu şekilde "clogs_20120919.pbl"contacts_20120919.pbc"custom_20120919.pbx" dediğinizden yok.bunu nasıl vcard dosyasına dönüştüreceğim.saygılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.