Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
382
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Acil PSN Yardımı ( Çözüldü )
N
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Herkese iyi forumlar...

Bi makinada kendime PSN açtım, bi süre oynadım vs. Başka bir makinaya geçip aynı adrese girmek istediğimde başka bir kullanıcı bu adresi kullanmakta diye hata veriyor.

İlk makinadaki profili silersem herşey normale dönecek, istediğim makinada açabileceğim ANCAK o makinada çok fazla save dosyası var. Eğer silersem herşey heba olmuş olacak. Bu save dosyalarını götürmeden bu işlemi yapmanın başka bir yolu var mı ?

Acil yardım edin zor durumdayım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 27 Kasım 2010; 22:17:24 >

N
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Sorun çözüldü.Diğer makinada başka bir profil oluşturdum ve hesabıma oradan giriş yaptım.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerueger -- 27 Kasım 2010; 22:18:29 >

T
13 yıl
Yarbay

İlk konsoldaki hesabı silmenizle ilgili bir urum değil bu.

Ps'nin ana menüsünde en soldan yeni bir kullanıcı oluşturuyoruz. Bu kullanıcıyı seçiyoruz ve yine ana menüdeki "Playstation Network" ekmesine gelip "Sig-up for playstation network" seçeneğine tıklıyoruz. Burada "use existing account" seçeneğini seçiyoruz ve bahsi geçen hesabın mail adresi ve şifresini girerek bu hesabı ikinci konsolda aktifleştirmiş oluyoruz.

Save dosyalarına gelince, herhangi bir usb harici diske kopayalıp yeni konsola transfer edebilirsiniz. Ancak bazı oyunlarda save dosyası kilidi vardır, bu işlemi yapamazsınız (mesela killzone 2'de.).


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
13 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Taktığım USB flash belleği makina tanımıyor. Bunun sebebi nedir peki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

Acil Yardım.Ben uk psn kullanıyorum.Biraz önce tr hesabı açtım bilgisayardan.Ps3'den griyorum bu e mail kullanılıyor diyor.email'i de yeni aldım.Bu hesabımı nasıl açıcam.Ps3'ümde eskisinde problem çıkmıyor yenisini açamıyorum.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 5 Aralık 2010; 13:15:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
13 yıl
Yüzbaşı

GhostBalaclava sayesinde yaptım.Bu iki hesabı yani uk ve tr hesabımı birleştiremezmiyim.Bütün tropy demolar vs diğer hesapta kaldı...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.