Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
28
Cevap
10137
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Samsung yp-u3 açılmıyor deliriyorum (2. sayfa)
B
11 yıl
Er

Arkadaşlar ben de parça niyetine yp-u3 arıyorum, satmak isteyen var mı?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
10 yıl
Er

arkadaşlar elimde yp-u3 samsung m3 player de şarj yeri koptu diğer yerleri sağlam parça niyetine satılık almak isteyen arkadaşlara duyurulur...



T
10 yıl
Binbaşı

Servise ver hocam bitmediyse süresi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
10 yıl
Teğmen

Benim de başta usb disconnected yazıyordu sonra hiç açılmamaya başladı. bilgisayara takıyorum görmüyor, alet açılmıyor. ne yapacağım bilmiyorum parça olarak isteyenler dm atsın, işine yarayan olursa satarım belki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Çavuş

Aynı sıkıntı bende de var. Arada sırada açılıyor, ayda bir iki ayda bir. O zaman atıyorum içine mp3 leri. Ama bunun bir çözümü olmalı. Sorun donanımsal değil bence yoksa şarj olmazdı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Çavuş

Komple söktüm içini bir aydır bütün çabalarıma rağmen dosya transferi yapamadım. Söktüğümde gözle görülür herhangi bir temassızlık yoktu. Topladım yine çalışmadı. 30-40 kere USB ye takıp çıkardım, şu anda dosya transfer ediyor. Ancak tamamen tesadüf.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
9 yıl
Yarbay

arkadaşlar bendekinin yakaya takılan mandalı kırıldı elinde bozuk olupta yaka mandalı sağlam olan varsa gönderebilirmi.



M
7 yıl
Yarbay

eskiden kullanırdım, ses kalitesi çok güzeldi. ne yazık ki üstünden traktörle geçip bozmuştum :) ekranı çalışmıyor, elinde olan varsa almak isterim ?



M
4 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: darkdgn

valla aynı cihazdan bende iki tane var, çok sevimli cihazlar muhtemelen yine alacağım :) fakat bendeki sorun içindeki film kablonun yırtılmasından kaynaklı,iki tane yatıyor öyle kablo haricinde sorunları yok,istiyene bedava gönderirim çöpe gideceğine bir işe yarasınlar...
Merhaba cihazlar halen duruyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.