Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
492
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SanDisk’ten 32 GB MicroSDHC kart
M
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

SanDisk''ten 32 GB MicroSDHC kart

 

Tüketiciler akıllı telefonlarının potansiyelini, SanDisk''in mobil telefonlar için en yüksek kapasiteli bellek kartıyla ortaya çıkarıyor.

 

Flaş bellek kartlarında dünya lideri SanDisk mobil telefonlar için dünyanın en yüksek kapasiteli çıkarılabilir bellek kartı olan 32 GB''lık SanDisk microSDHC™ kartını sunuyor. Yeni microSDHC kart tüketicilere dijital içeriği depolama, gönderme ve kullanma konusunda benzersiz düzeyde bir özgürlük ve esneklik sunuyor.

 

SanDisk Başkanı Sanjay Mehrotra ''Tüketicilerin oluşturduğu ve yanlarında taşıdığı çok yüksek miktarlardaki fotoğraf, video ve müzikler nedeniyle, yüksek kapasiteli bir bellek kartı günümüz akıllı telefonlarının olmazsa olmazı haline geldi. SanDisk olarak türünün en yüksek kapasiteli kartı olan bu gelişmiş ürünü ilk sunan üretici olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu başarı bizim flaş bellek endüstrisindeki yenilikçi geçmişimizde bir diğer önemli ilki oluşturuyor," diye belirtiyor.

 

Akıllı telefonlar basit telefon görüşmelerinin çok daha ötesinde evrildi. Artık mobil ofis, müzikçalar, sinema salonu, fotoğraf makinesi, video kamera, GPS cihazı ve mobil internete giriş kapısı olarak hizmet veriyorlar. Pek çok yeteneğe sahip 32 GB SanDisk microSDHC kartı tüketicilerin gelişmiş cihazlarda yoğun veri depolama gerektiren özelliklerin keyfini çıkarmalarını sağlayan bir bellek genişletmesi sunuyor. Örneğin 32 GB SanDisk microSDHC kartında San Francisco ve New York arasında 35 gidiş-geliş yolculuk boyunca tek bir şarkı tekrar edilmeden müzik dinlemeye yetecek kadar çok sayıda şarkı depolanabiliyor.

 

32 GB microSDHC kart şu anda ABD ve Avrupa''da SanDisk.com adresinden satışa sunuluyor, gelecek ay tüm dünyaya sunulması bekleniyor. Yeni kart 5 yıllık sınırlı garantiyle sunuluyor ve 199,99 dolar fiyatla satılması öneriliyor.

 

32 GB SanDisk microSDHC kart ayrıca mobil şebeke operatörlerinin ve cihaz üreticilerinin (OEM) abonelerine ve tüketicilerine endüstri lideri akıllı telefonlara uygun yeterli veri depolama alanı sunabilmelerine de olanak tanıyor. SanDisk''in yeni kartının bir cihazla birleştirilerek tüketiciye sunulması durumunda, tüketiciler kendilerine uygun bir form faktöründe yüksek bir mobil veri depolama kapasitesine sahip oluyorlar. SanDisk microSDHC kartları ayrıca 2, 4, 8 ve 16 GB''lık kapasitelerde de satışa sunuluyor.

 

SanDisk yeni kartlarını, bu kadar küçük bir form faktöründe 32 GB''lık bir kapasiteyi mümkün kılan, endüstri lideri üçüncü nesil 32nm X3 (hücre başına 3 bit) teknolojisine dayalı olarak üretiyor. Son zamanlarda OEM ve perakende kanallarında pek çok X3 tabanlı başarılı ürünün geliştirilmesi ve dağıtılması teknolojinin olgunlaştığını kanıtlarken, SanDisk''in de bu teknolojiyi hızla pazara taşıyabilme becerisini gösteriyor.

 

SanDisk microSDHC kartları mobil şebeke operatörleri ve önde gelen cihaz üreticilerinin zorlu kalite beklentilerini karşılıyor ve bu nedenle SanDisk''e bu kapsamda siparişler geliyor. Farklı OEM müşterilerinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 32GB SanDisk microSDHC kartı çeşitli kart ve adaptör yapılandırmalarında sunuluyor ve kartlara özel yazılımlar önceden yüklenmiş bulunuyor.




K
4 yıl
Er

Ben de alem mi napamla teallrm ya



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: KeanuuBaskan

Ben de alem mi napamla teallrm ya
Ne diyorsun lan



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.