Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
476
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Doping ADSL
C
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar;

Doping internet kullanan kullanıcıların karşılaştıkları problemleri paylaşabileceği bir platform oluşturmak istedim.

Öncelikle Doping internetin resmi sitesinde de yer alan bir kaç önemli bilgiyi paylaşalım.


Doping ADSL2+, bilinen tüm ADSL hizmetlerinin aksine kendisine ait ağ yapısını kullanarak, hızlı ve kesintisiz internet erişimini ADSL2+ teknolojisiyle sağlıyor.
Doping, yüksek hızlı kesintisiz internet erişimi ve tüketici merkezli kampanyalarıyla fark yaratarak kullanıcılarına Türkiye’nin en yaygın ve en hızlı ADSL hizmetini sunuyor.

Alışılagelmiş ADSL hizmetinde elde edilebilen en yüksek veri alım hızı saniyede 8 Mb iken, Doping ADSL2+’nın yenilikçi teknolojisi ve kendine ait altyapısıyla bu hız tam iki katına ulaşıyor. Bir diğer ifadeyle Doping ADSL2+ kullanıcıları çok daha geniş bir internet otobanında yolculuk edebiliyor.

Mevcut bakır kablolar üzerinden veri ve ses iletimi sağlayan ADSL hizmeti, artık çok daha iyi performans ve hızlı veri transferi sağlayan ADSL2+ teknolojisiyle sunulmaktadır.

Günümüzün en popüler bağlantı çeşidi olan ADSL2+ teknolojisinin getirdiği yüksek hız, yaygın olarak kullanılan internet hızının yaklaşık 3 katına ulaşmaktadır. ADSL standardıyla elde edilebilen en yüksek veri alımı hızı 8 Mb/sn iken, ADSL2+ teknolojisiyle sağlanabilen en yüksek veri alımı hızı ise 25 Mb/sn’dir.

ADSL2+ hizmetinin en önemli özelliklerinden biri, santrale uzak mesafelerde yaşanan frekans azalmaları ve kirlenmeleri ya da hat kesintilerini en aza indirmesidir. Yüksek hızın yanı sıra veri ve ses iletimindeki kalite de artmaktadır.

Saygılar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.