Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
205
Tıklama
0
Öne Çıkarma
stronghold mu dandik,benmi?
A
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu oyunu bi turlu sevemedim arkadaslar yaaa.oyunda defansi seciyomn bana yapcak birsey kalmiyorki yani birsey yapamiyorum.adamlar geliyo giriyo ve krali olduruyor.attack yapiyim dedim gene birsey yok.hurra daliyom.butun adamlarimi yakiyorlar.taktiksel olarak da yapcabilcegim cok sey yok.bi tek oncek siz sonra siz giblerinden planlar yapabiliyom.neyse nasil oynancagi konusunda yardimci olursaniz sevinirim.bu oyun bu dorumda cok övülmüştü.ondan gidip almistim.hemencicik rafa kaldirmakistemiyom.

burada bir ninja var!



A
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

amma da cok imla hatasi yaiyorum.su siralar on parmak yazmaya çalışıyorumda ondan.kusura bakmayın.

burada bir ninja var!



M
22 yıl
Yarbay

aynen bende yasadim bunun için cok güzel mükemmel lan bir alayim dedim o ne bu nasil oyun berbat yaa kaldir gittsin
world war3 al ben alacam strateji üzerine

rty



E
22 yıl
Yarbay

oyunun bitirdim bence süper inceden caesar fılan oynamadıysanız zor gelir...Bence mükemmel...ne o oyle age of empıredakı gıbı paran olcakta mok gıbı adam yapacan yaa işte burda yemegıne ve ınsan sayına gore adam yapabılıosun kılıc mılıc hepsını sen ayarlıyosun kolaya kacmak yok yani....
<img src='http://www.donanimhaber.com/uyeler/resimler/funky.gif' border=0>



A
22 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

funkstar birz anlatsana su oyunda neler yapıldıgını.nasıl taktıkler kullanilcagini kisaca nasil savaşacagini ufaciktan bi anlatabilirsen sevinirim.cunku ben hic bise yapamiyom.

burada bir ninja var!



E
22 yıl
Yarbay

en başta asker yapmak için adama ihtiyacın var bunun içinde evler yapman lazım (belli sayıdan sonra asker yapamıyosun adam yetmıyo) sonra okcular için ve askerler için baraka kurman lazım bununla sadece adamı hazırlıyosun okcu yapıcaksan okcu yapım yeır pıkemen yapıcaksan mızrak yapan yerı kurman lazım bunlarıda yapabılmen ıcın mesela odun ve tahta olması lazım gıbı....
<img src='http://www.donanimhaber.com/uyeler/resimler/funky.gif' border=0>



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.