Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
207
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ftp de toplu dosya ismi değişmi
G
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar orgfree de portal programları çalışmıyor biraz araştırdım ve gördümki çoğu kişinin sorunuymuş ve çözümü ise _ çizgileri kaldırmakmış yani admin_ranks.php yi adminranks.php yapmakmış peki bunları yapınca portal çalışırmı yani kodlar içinde değişiklik yapmak gerekli değilmi? birde ftp de toplu komut ile bunları bir çırpıda admin_ranks.php ı adminranks.php ye döndürmek mümkünmü zira tek tek günlerimi alır.



F
19 yıl
Binbaşı

hepsini anında admin_ranks haline getirmek için c++ kullanarak program yazmalısın (saçma gelmesin) yoksa elle değişmek zorundasın eğer 2 side işine gelmezse biraz parana kıyıp host alabilirsin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

c++ bilgim olsa zaten buraya sormazdım. Şuan işsizim iş arıyorum para olmadığı içinde harcama yapamıyorum geçici çözüm olarak bu tip yollar deniyorum. yoksa bende biliyorum fiyatların ucuz olduğunu zaten paralı hosta geçmeden önce herkes muhakkak free lerde takılmıştır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.