Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
60
Cevap
7532
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Fenerbahçe Haberleri (4. sayfa)
A
19 yıl
Yüzbaşı

O Anelka ben değilim
02 Temmuz 2005 Cumartesi | 15:11

İngiltere’nin Daily Mirror gazetesinde yazan, oyuncumuz Nicolas Anelka’nın Fenerbahçe’de mutsuz olduğu ve ayrılmak için fırsat kolladığı haberini bugün Milliyet gazetesi kendi okuyucularına duyurdu.

Resmi sitemize özel açıklamada bulunan Anelka "Ben tatilim boyunca japon ve Çinliler de dahil olmak üzere dünyanın hiç bir medya kuruluşu ile ne kendim ne de Fenerbahçe’deki futbol hayatım ile ilgili herhangi bir röportaj yapmadım. Fenerbahçe’de iyi bir başlangıç yaptığımı ve ne kadar arzu ve istekli olduğumu 2 günlük antrenmanlarda görenler, ne derece mutlu olduğumu anlamış olmaları gerek. Henüz hazırlık aşamasında bu tür haberler yapmanın bence gereği yok. Önümüzde artık Şampiyonlar Ligi için inanılmaz bir fırsat var. Ben şimdiden CL’ye konsantre olmaya çalışıyorum. Hiç bir yere dönmek veya gitmek gibi bir niyetim yok. Merak edenlere hatırlatırım" dedi.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=463



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.