Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2224
Cevap
217766
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Cevap: \\\ TOYOTA YARiS FUN CLUB TURKEY /// :) (112. sayfa)
S
geçen ay
Yarbay

Kitapcığında önerilen 0w-20 ama yetkili servis hep 5w-25 koyuyor ben özellikle sormuştum. Bizim iklim için 5w-25 ideal demişti. Çok soğuk yerlerde 0w-20 daha iyi olur demişlerdi. Yağ markaları hakkında çok bilgim yok inanın. Ama yağların sahteleri var onlara dikkat etmek lazım. Güvenilir bir yerden almak gerekli.

Hava filtresi ters takılamaz zaten onlar yönlü oluyor. Ama hava kanalları tıkanmış olabilir ya da filtre görevini tam anlamıyla yerine getiremiyor olabilir. Bi açıp bakın filtre ne durumda.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @LaNDaR
L
geçen ay
Yüzbaşı

Teşekkür ederim kardesim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SpinalTap
M
geçen ay
Çavuş

Rizline paspas takımı kullanan var mı ? memnunmusunuz ?
yada başka marka tavsiye edecek olan var mı ?



T
4 hafta
Er

Arkadaşlar Toyota Yaris 2015 model 1.33 fun special multidrive S model aracımın şanzıman yağı kaç bin km de değişiklik yapılır ortalama bir fikri olan var mı ? Şehir içinde çok sık kullanan birisi değilimdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
4 hafta
Yarbay

Kitapçığında her 60bin km'de değiştirilmesi gerektiği yazıyor.




Bu mesajda bahsedilenler: @tyfncngz09
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.