Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
lineage 2 help meeeeeeeeeeeeeeeeeee
B
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

ya arkadaslar bu yukluyoda yukluyo sabahtan beri yukluyo.peki yukledi diyelim ben sık sık format atan biriyim.her seferinde tekrar mı ugrasıcam bunla yaa.yamaları warsa ordan indirip yukliyim.bu sabah bile bitmez.



D
19 yıl
Yarbay

baba bu benimde başıma geldi bu lineage 2 c 3 yaması bu yüklemeye başladıktan lineage2 c2 oynayamassın o yüzden dolayıda yapman gereken lineage 2 kaldırman sorasında tekrar yüklemen ama unistall yaptıktan sora c prıgram filese gir ve kalanlarıda sil.sora yukle oyunu karşına bu ekran çıkar çıkmaz cancel de sorasında pach i yükle ve oyuna gir ben böle yaptım çalıştı kolay gelsin.Hangi serverdesin bu arada bertz mi?bu yöntem bertz için geçerlidir.çünkü bertzin pachi war o düzeltio olbilir bişi olursa bana pm at yarın akşam bu saatlerde cvp verebilrim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

abi bide link wersydin yama için harika olucaktı


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
19 yıl
Binbaşı

Arkadaşım Systemin içindeki L2'yi çalıştıracaksın!!! Ha bide Server için gerekli patch bulman gerek. Meselawww.lineage2world.com burdan bulabilirsin sakın yanlış şeyi indirme topu topu 300-400kb bişi...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
19 yıl
Binbaşı

Ben sabah başlamıştım akşam bitti, 2 kb ile kendini yamıyordu deli olmuştum :D


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
19 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

walla iptal ettim oyunuda sildim hiç kasamam o kadar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.