Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
7794
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Nokia 6630 ekrana görüntü gelmiyor, sadece ışık yanıyor. :(
2
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

3 senedir kullanmakta olduğum Nokia 6630 bugün ilk arızasını verdi.

1 saat önceye kadar çalışıyordu. Masamın üstünde duruyordu. Biraz önce mesaj geldi, okumak için elime aldım ve sadece ekran ışığı yanıyor. Bembeyaz bir ekran var. Dedim telefon kilitlendi herhalde. Kapatıp açtım.

Ekran yine bomboş. Sadece arkaplan ışığı yanıyor. Telefonu senelerdir kullandığımdan hani deriz ya gözüm kapalı bile kullanırım. Ben de o şekilde telefonu açabiliyorum. Telefonun her şeyi çalışıyor. Sadece ekranda görüntü yok.

Hadi yere düşürdükten sonra falan olsa tamam diyeceğim. Masamın üstünde duran telefona ne olacak ki kendiliğinden?

Telefona arıza verdirecek durumlardan olan ne olabilir diye düşündüm. Bugün bir ara yağmur yağıyordu. O anda telefonla görüşme yapmıştım. Telefona su kaçtığını kesinlikle düşünmüyorum ama bu görüşme 5-6 saat önce olmuştu. Bununla ilgisi olabilir mi?

Sizce sorun ne olabilir? Garantisi de bitmişti telefonun. Çok masraflı bir şey midir?



2
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hard Formatı ( Yıldız, üç, yes ve açma tuşuna basma) da denedim, olmadı. Bataryayı, SIM kartı, hafıza kartını da çıkardım. Sabaha kadar bekleyeceğim bakalım. Aklıma yapacak başka hiçbir şey gelmiyor.




Telefonum aynen bu şekilde. Tek fark benim telefon 6630.

Videoyu izlemek için tıklayınız

http://www.youtube.com/watch?v=LjYO-kEVhyw





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 241 -- 5 Ekim 2008; 23:35:11 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Binbaşı

kardes servıse ver cok masraflı olmazsanırım ....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
16 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Dün servise vermiştim. Bugün aldım. 45 YTL 'ye ekranı değiştirmişler. Biraz pahalı oldu sanırım ama telefonuma kavuşmanın sevinci yetti bana.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
16 yıl
Yarbay

quote:

Orjinalden alıntı: 241

Dün servise vermiştim. Bugün aldım. 45 YTL 'ye ekranı değiştirmişler. Biraz pahalı oldu sanırım ama telefonuma kavuşmanın sevinci yetti bana.

45 ytl ile ekran değişimi bence pekde pahalı değil


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

Hadi geçmiş olsun 45 ytl'ye ucuz kurtulmuşsun 3 sene arıza çıkarmadığına göre cihazı temiz kullanmışsın


Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
15 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Konuyu açalı 3-4 ay olmuş ama aynı sorun yine oldu. Yine yağmurlu bir gündü ve acayip ıslanmıştım, telefon cebimdeydi ve vudüdumda kuru bir yer kalmadığı için yerine değiştiremedim. Eve geldim ve yine aynı şekilde bir mesaj gelip, okumak için elime aldığımda bembeyaz ekranla karşı karşıya kaldım.

İlk mesajımda da göreceğiniz gibi o zaman da yağmurdan şüphelenmiştim ama o gün çok yağmıyordu. O yüzden o olacağını düşünmemiştim.

Yine aynı şekilde gidince, pirinç çözümü geldi aklıma. Tüm telefonu kapatacak kadar pirincin içine koydum telefonu. 1 gece boyunca beklettim. Sabah açtığımda ekran düzelmişti. Çok mutlu oldum gerçekten. Olayın 45 YTL'sinde değilim, bu telefon benim için çok değerli. Kaybetmek istemedim.

PomPom; teşekkürler yorum için. Ekran da yenilenmiş olmuştu o zaman.

Master KENOBI; gözüm gibi bakıyorum. Ama yağmur yan çizdiriyor artık, yağmur lu günlerde kullanmamak lazım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
15 yıl
Yüzbaşı

Aynı Olay Benim 3230dada Olmuştu.(Ekranlar Aynı)Actım Cihazı Ekran Soketi Yerinden Az Birşey Cıkmış.İttirdim Yerine Oturmasıyla Görüntü Geldi



R
geçen yıl
Er

Bulaşık yıkıyordum ellerim ıslaktı annem aradı telefonu açtım yarım saat sonra anneme mesaj atmak için telefonu açıcaktımki ekran gitmiş aynı olay sadece benim telefonun modeli n95 8gb(bu yılda hala tuşlu kullanan ve yaşlı olmayanmı kaldı derseniz evet ben varım)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.