Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
660
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tunçmatik güneş enerjisinde bilincin artırılmasına destek veriyor
P
16 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

 

Tunçmatik güneş enerjisinde bilincin artırılmasına destek veriyor

 

Norm Enerji Sistemleri ile birlikte ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenleyen Tunçmatik, çocuklarda yenilenebilir enerji bilincini artırmayı hedefliyor.

 

Güç elektroniği lideri Tunçmatik, Norm Enerji Sistemleri ile birlikte ilköğretim öğrencilerine yönelik resim yarışması düzenliyor. Yarışma ile çocuklarda yenilenebilir enerji bilincini artırmayı amaçlayan Tunçmatik, bu konuda alışkanlıkların küçük yaşta kazandırılması gerektiğini savunuyor.

 

Yarışma kapsamında öğrenciler herhangi bir sınırlama olmadan dilediği kadar resim veya karikatür gönderebilecek. Yarışmaya yollanan çalışmalar www.normenerji.com.tr sitesinde yayınlanacak ve oylamaya açılacak. Katılım için son günün 1 Haziran olduğu yarışmada sonuçlar 10 Haziran günü siteden açıklanacak. En çok oy alan ilk beş resim sahibi öğrenciye birer set gerçek güneş enerjisi aydınlatma seti verilecek. Yine en çok oyu alan ilk beş resim sahibi öğrencinin okuluna birer adet Tunçmatik Lite 600 kesintisiz güç kaynağı hediye edilecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Tunçmatik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özer, Tunçmatik olarak eğitime çok önem verdiklerini belirterek alışkanlıkların küçük yaşta kazandırılmasının çok daha kolay olduğunu ifade etti. Bu sebeple projede yer almaktan mutluluk duyduklarını aktaran Özer, yenilenebilir enerjinin her geçen gün önem kazandığı günümüzde ülkemizin bu enerjiyi kullanmaya uygun bir coğrafyası olduğunu dile getirdi. Özer,

Tunçmatik olarak önümüzdeki günlerde güneş enerjisi konusunda yeni atılımlar gerçekleştireceklerini de sözlerine ekledi.  

 

 

Tunçmatik Hakkında:

 

Tunçmatik, başta kesintisiz güç kaynakları (KGK) olmak üzere geniş ürün yelpazesiyle Türkiye''nin enerji çözümleri markasıdır. Türkiye pazarında KGK konusunda öncü ve pazarı belirleyici firma olan Tunçmatik, Amerika''nın en büyük kesintisiz güç kaynağı markası olan Eaton-Powerware''in distribütörlüğünü alarak kurumsal pazarda da gücüne güç katmıştır. Ayrıntılı bilgi için www.tuncmatik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.