Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1375
Tıklama
0
Öne Çıkarma
msi 670 sol taraftan gelen tıkırtı
B
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

merbalar arkadaşlar yeni aldığım msi670 notebookun sol tarafından (ben dvd den geldiğini sandım ama emin olamadım) tıkırtı gibi ses var ara sıra geliyor, bu konuda bilgisi olan varmıdır?



B
17 yıl
Çavuş

arkadasım harddiskten geliyor. üzerinde fuzitsunun hayvani bi hard diski var oda ara sıra tkırtı yapıyor...



V
16 yıl
Er

Merhabalar,

Bende henüz 10 önce MSI 670 Athlonx2 1gb ram 120gb hdd li modelini aldım. İlk etapta gayet sessizdi ancak son günlerde bu tıkırtıları bende duyuyorum ve rahatsız ediciler gerçekten. Bu HDD'nin bozuk olduğuna bir işaretmidir? Ben samsung sanıyordum HDD'sini sanırım yanılmışım. Bu ürünü kullanan yada bilgisi olan biri yönlendirebilirse çok makbule geçecek. Sonuçta ürün yeni 1 ay dolmadan geri iade edebilir yada arızalı ise sıfır bir ürün temin etme talebinde bulunabilirim.

Teşekkür ederim şimdiden.



0
16 yıl
Er

arkadaslar o sorun bendede var alalı 2 ay oluyor aleti ilk başlarda fazla gelmiyordu ama sonraları artmayya başladı sanırım hdd geliyor kıl oldum yawwww



V
16 yıl
Er

Dün gece bu ses yüzünden makineyi camdan atasım geldi. Bilgisayarla bu kadar vakit geçiren biri olarak sanırım katlanamayacağım bu sese...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.