Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
366
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Arkadaslar İkilemde Bıraktınız Ne Yapayım
R
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba Arkadaslar

Eve klima almak istiyorum sole bizim foruma bakayım dedim kesin bisiler vardır dedim ve gercektende buldum ama hersey cok karısık bazıları yerli malı iyidir diyor bazıları kotudur diyor benimde zamanım kısıtlı klima almam lazım hemen size detayları vereyim

24 metrekare salon
ev batıya bakıyor
amac serinlemek
yer antalya
yazın ortalama hava sıcaklıgı 40 derece
kısında olsun olsun 16-17 olsun ortlalama olarak

Bu sartlarda calısabilecek Az sorun cıkartacak 1000 YTL civarı bir klima tavsiye edebilirmisiniz.Dunden beri sole bi baktım klimalara Lg bekonun bir ara modeli var neo plasma serisinde 14000 btuluk 966 ytl fiyat biçiyorlar A sınıfı falan forumda okuduklarımdan sonra cok kararsız kaldım bir kac model tavsiyesinde bulunabilirseniz cok sevinirim.Yardımlarınız için simdiden tesekkurler.

SAYGILARLA





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 13 Ağustos 2007; 18:05:10 >

O
17 yıl
Yüzbaşı

Merhaba.

Bende Antalya'da oturuorum, Evim, Guney-Bati-Kuzey Cepheli, yani uc tarafa da bakiyor. Salonum genis, hall'e baglayan kapi yok, mutfak amerikan mutfak, yani baya buyuk bi alan soz konusu. Bende Klima almadan once bu Foruma girmek gibi bi `kendime gore` bi hata yaptim. Cunki burdaki bir cok insan bu iste tabiri caizse ` asmis`. Anlamadigim yuzlerce terim, farkli hesaplar, yaslanmisiz biz.. Tum beyaz esyalari Siemens'ten almistim, gittim 2 tane Klima aldim Siemens'ten, biri 24.000, dieri 12.000. Ikisinden de memnunum, oldukca ama oldukca iyi sogutuyorlar. Bir DAIKIN veya MITSUBISHI gibi olmalarini kesinlikle beklemiyorum ama oldukca iyi soguttuklarini soyleyebilirim. Eger biraz daha uygun bisi ariyosan, Siemens'i oneririm. Hatta bi de Diamond die bi marka var, o da guzel, Antalyadaki bayisinde 24.000 lik kalmadigi icin Siemens aldim, yoksa Diamond alicaktim. Fiyat olarakta Siemens'e gore daha uygun, guzel de klimadir. Benim teyzemlerde var, harbiden iyi sogutuyor.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
17 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cevapladıgın için tesekkurler

Aldıgın klimaların fiyatlarını soylebilirmisin 12 btu olanın belki alabilirim Siemens

SAYGILARLA


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Yüzbaşı

Valla ben, ikisini 12 Taksitle 2.100 YTL'ye aldim. Istersen seni aldigim yere de yonlendiriyim. Tahminince, 700-800 YTL'dir. Ayri ayri sormadin fiyatlarini cunki.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
17 yıl
Yüzbaşı

klımaların ucretsız keşif servıslerı var...... beko olsun, vestel olsun ve dıger tum markaların..... bır telfonla ara ve evıne gelsınler....sana en uygun klımayı bırlıkte secın servısle....cunku kafana gore alacagın klıma belkı kucuk belkı buyuk gelebılır..... alacagın klımadan performasn beklıyorsan ne cok buyık olacak nede cok kucuk olacak...ıkısının ortası bısey almalısın..... servıslerı ara yardımcı olsunlar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
17 yıl
Çavuş

antalyada kalan arkadaşımda Lg beko var işte evde yazlıkta hepside sorunsuz hakkını veriyor



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.