Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 kayıtlı üye, 18 misafir, 3 mobil kullanıcı
6335
Cevap
172562
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Cevap: 🖤🤍 Beşiktaş 2025/2026 Sezonu - YUVANA HOŞGELDİN ORKUN KÖKÇÜ | ANA KONU | (313. sayfa)
B
2 gün
Yarbay

Bu maçın oynanmaması lazımdı, adam kalmamış ki dünkü maçta oynayanlardan sonra, mecburen oynamayanları oynattı işte.


Bu arada teknik adam değişse bile fark etmeyecek. Çağdaş gelse, kötü sonuçtan sonra gitsin denecek, Palut gelse öyle. Ben sıkıldım artık teknik adam değiştirmekten.

En iyisi bekleyip görmek.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @TheCaliph_
F
2 gün
Teğmen

En başta hoca gönderilmeli geldiğinden beri en ufak dokunuşu yok sonrasında aşağıdaki mevkilere transfer şart
Sağ bek
Yedek sol bek
Sağ stoper
6 numara
Sağ kanat
Sol kanat
Yedek kanat
Yedek forvet



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I
2 gün
Yarbay

Hocanın değişmesi şart. Taktik vs yok, zihniyeti büyük takıma uygun değil. Oyuncular kötü kötü kötü demek çözüm değil. Karşımızdaki takımların oyuncuları bizimkilerden iyi mi yani? Oyuncuları havaya sokmak, onlardan verim almak hocanın işi. Eline real madridin kadrosunu verecek değiliz ki hoş versek de bir şey çıkmaz. Adam Ronaldo'yu futbola küstürdü bir dönem.
Her yıl aynı hatalara düşüyoruz, hoca değiştirmekte çok geç kalıyoruz, her şeye toz pembe bakıyoruz. Bu hocadansa 50 kere Çağdaş Atan derim ben mesela.
Çok fazla ve gereksiz para harcandı 2 transfere, madem böyle bir şey yaptın hocanı iyi seç. Hiç sevmem ama Bilic bile olur çünkü adamın gol atana kadar güzel bir taktiği var, gol attıktan sonra defansa çekiliyor. Bunun nesi var bilen yok, rastgele futbolu ligden herhangi bir takımın hocası oynatır zaten.



T
2 gün
Moderatör

Şu adamları yollamak için maça ihtiyacımız varsa biz zaten bitmişiz. Ersin'e şans veriliyor hala Ersin'e bak Ersin'e şans veriliyor. Bu hoca dediğimiz zat daha bir kere Muçi, forvet arkası denemedi Rafa oynamadığında. Hala Joao'yu sola atıyor. Bunlar eleştiri değil bunlar köprüden önceki son çıkış.

Taraftar haksızsa bu takımın oyunu ne? 5 hoca geldi geçti hangisinde Rashica efsane oynadı? Kanat yoksa kanat oynatmayacaksın maç sonunda diyeceksin ki işe yarayan kanadımız yoktu ben de çıktım 41212 dar baklava oynattım. Hoca benim, karar benim. Kanat gelene kadar da böyle oynatacağım. Demir Ege, Kartal, Orkun, Gedson, Muçi yığ bunları orta sahaya. Önlerine Tammy ile Rafa.

Bunu diyecek 1 tane delikanlı hocamız olmadı 4 yıldır. Başka da sözüm yok.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >


Bu mesajda bahsedilenler: @BJK
S
2 gün
Yarbay

Ben de böyle düşünüyorum. Kulübün en rezil zamanında herkes kariyerim zedelenmesin derken takıma geldi. Gs'ye yaşattığı namağlup olamama travması bile yeter. Burada giydirenlerin çoğu o maç sonrası hoca kendini kanıtladı kalan maçları kaybetse de olur diyordu.

Adama ne sağ bek ne de 2 kanat verildi. Orkun, Abraham da henüz takımın oyununa katılmış sayılmaz. Şu haldeki kadro zaten rezil bir kadroydu. Aynısı devam ediyor.

Bence de Solskjaer üst level bir hoca değil tamam. Yerine A sınıf hoca getiremiyorsan artık macera aramaya gerek yok. Adam ilk defa takımla kamp yapıyor, ilk transfer dönemini yaşıyor. Nuri Şahin, İlhan Palut falan konuşulan adamların bu takımda fark yaratacak bir hoca olduklarını sanmıyorum.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NeoNesil2025
C
2 gün
Teğmen

Modern futbolda ters ayaklı kanat oyuncusu ile hızlı set oyunları kuruluyor. Norveçli hocanın bunu yapacak oyuncusu yok. Ancak bu maçlarda aroyyo sol ayakla sağ açıkta tüm kadrodaki oyunculardan daha iyi. Demek ki hazır hale gelmiş. Bundan sonra hoca oynatacak oyuncuyu kazanacak bu kadar. Al yeni transfer sağ açık. Eğer takıma sol açık gelmeyecekse milotu orada ters ayakla hazırlaması gerekti. Sola rafa, emrecan, muçi atmaktan bıkmadı. Bence takıma en acil gerekli stoper. 2 tane stoper gerek. Sağ beki idare edersin. Eğer sol açık alınırsa milot bile orada oynar.

Kısaca sol açık ve 2 adet stoperle takım iyileşir. Muçi rafanın yedeği olarak çok gereksiz acil satılmalı. 6 no da orkun oynatırsın olur biter. Ama takımı öne çıkarırken stoperler çöp



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

T
2 gün
Yarbay

Necipten talhadan emrecanlardan salihten ersinden terziden Rashicadan mariodan falan ne beklentisi olur ki bi hocanın? Bu nasıl bi kafa yapısıdır? Beğenmediğin elan ricardo bunların yanında süper yıldızdı maçta. Bu yerlilerin çöp olduğunu anlamak için ne gerekiyor? Ortalama bi futbol bilgisinde olsan yeterdi be OGS. Bu yerlileri def edip 10 tane gençle kampa gitsen bundan daha kötü olmazdı. Şimdi sen sözüm ona şans verdim diyorsun da Bi anda havayı bozdun attın 2 maçta. Orkun’a falan yazık. Bi bakacak arkasında necip, Talha, felix sağında kazma rashica solunda mario. Yazık ne diyeyim. Emeği geçenlerin canı cehenneme. Alın necipinizi talhanızı başınıza çalın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_ -- 17 Temmuz 2025; 23:16:28 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
2 gün
Teğmen

Yahu adam gibi 11 ile maç yapılmadı ki .kadro kadro .bu kadro geçen sezon ilk 8 maçta harikalar yaratmadımı ? Luhano gs bilbao frankfurt hepsini sürklase ettik
Takımın sorununu ben çözemedim büyük ihtimal teknik direktör kaynaklı yada oyuncular sabote ediyor bilemedim
gedson rafa muçi al musrati masuaku ıdokai rashica arrıoyo orkun ayarı kaç topçu var bu ligde..bir santroforumuz yok.kerem aktürkoğlu gelirse harikalar yaratırız.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 17 Temmuz 2025; 23:22:17 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
İ
2 gün
Yarbay

Ya kardesim amator takima yenildik hala kadro eksiginden bahsediyorsunuz yahu. Besiktas hucum yapamiyor bu hocanin hucum gibi bir derdi yok biri ustume gelsin kontraya cikayim diye anadolu takimlarina falan karsi nasil mac kazanacaksin?

Olay kadro degil adamim oyun sablonu falan bozuk buyuk takim degil kume dusmemeye oynatacak hoca kapasitesi ve mentalitesi var. Manchester United oyuncusu olmasa buna hali saha bile islettirmezler.

Turk hoca gelsin yeter ya sacma sapan avrupadan hoca gelince olmuyor iste lanet ligimizde.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
2 gün
Yarbay

Gedson sakatmış




Bu mesajda bahsedilenler: @dervol
İ
Doğum gününü kutla!
2 gün
Binbaşı

Yenilidgimiz takım bizim Salihe Tayyibe ne biliyim necip uysala Rashica ya onana ya al musratiye flan teklif yapsa gitmezler Slovakya 2. Ligi diye. Ne işim var orda flan derler. Ama ne enteresan bizim klupteler. İnanılır gibi değil çok enteresan hakketten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
Doğum gününü kutla!
2 gün
Binbaşı

İlhan palutu beğeniyorum. Ben olsam getirirdim takımın başına. Çok para vermene de gerek yok. Başarıya aç. Aidiyet duygusu da yüksek bence. Beşiktaşla olur İlhan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
2 gün
Teğmen

Van bronkost bundan 10 gomlek iyiydi.marioyu oynatanbir teknik direktoru amator takimi yonettirmem .semih maroodan da mustafadanda 10 gomlek üstün.onlar kadar sans tanımıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @inonu88
C
2 gün
Teğmen

Demek ki futboldan anlamıyon. Takım geriye yaslanıp kontra atak oynuyor. Bu büyük takımlara çok iş yapar çünkü iki pasta hızlı hucüm yapacak 2 3 oyuncun varsa yeter. Rafa, gedson, milot bunlar yapıyor ki geçen sene rekor kırdılar bu konuda. Oyuncular sabote filan etmiyor. Stoperlerin çöp oğlu çöp. Çünkü bjk favori olduğu maçta uyunu rakip takımda kurması gerek. Geçen sen bunu yapacak oyuncu ve oyun yapısı yoktu. Modern futbolda ters ayaklı kanatlar ve bağlantıyı kuracak 9 no olmadan yarı sahada topu hemen kaptırırsın stoperlerinde çöpse golü yersin.

Bu yüzden bjk sağ ve sol açık almalı. Haa aroyyo ısrar edilmeli bence o zaman sol açık gerek oyum kuran. Ama kesin 2 tane stoper gerek.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dervol
P
2 gün
Teğmen

sağ bek te takılı kalmamak lazım. Olmuyorsa sağ bek transferi fırsat transfer olarak bekletilebilir. Şuan en acili şu 2 kanata adam gibi adam eksiltebilen orta açabilen oyuncu almak olmalı.



D
2 gün
Teğmen

Futboldan teknik anlamda anlamam.ama bana kimse bu hayatta maccabi tel aviv maçının ve ligde lcerde tam hatirlamiyorum iki takima yenildigimiz maclarin izahini normal akilla yapamaz. Maclar hayatin olagan akisina bile aykiri idi.oyle stoperle cart curtlla olacak is degil.seyirci den 11 kisi cikarsan macabi macini kaybetmezdi





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 17 Temmuz 2025; 23:43:38 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Coobaydın
E
2 gün
Binbaşı

Sakatmış semih,mustafa,can keleş filanda sakatmış.




Bu mesajda bahsedilenler: @dervol
C
2 gün
Teğmen

Bununda izahı var. Eğer yedeklerin çöpün çöpüyse devamlı oynayanların verimi düşer. İyi oyunda yoksa ve 11 de yer alan bazı oyuncular 2.lig topçusu ise olmaz o işler. Sen ea veya fm zannettin sanırım. Rafanın bile performansı düştü düşünün. Ki düşer çok normal. Geçen sene ben ilk yarıdan sonra düşüşe geçmelerini bekledim kadrosuzluktan çok iyimser düşünmüşüm ki sezon ortası gelmeden belli oldu.
Bjk açıklarda oyun kurabilecek adamlara ihtiyacı var. Muçi, milot bunlar geçişi iyi oynar. Mesela mario iyi oyun kurar ancak çok temposuz sanki 40 yaşında. Mario en fazla yedek olur oda orta saha rotasyonunda.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dervol
D
2 gün
Teğmen

Teşekkürler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Coobaydın