Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
15
Cevap
793
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sadece 70 kişi sahip olabilecek: Yeni BMW Concept Speedtop
B
3 hafta
Moderatör
Konu Sahibi

Sadece 70 kişi sahip olabilecek: Yeni BMW Concept Speedtop
BMW, İtalya’nın görkemli Como gölünün düzenlenen Concorso d’Eleganza Villa d’Este etkinliğinde her yıl olduğu gibi bu yıl da nefes kesici bir konsept otomobille sahne aldı. Geçtiğimiz yılın çok konuşulan iki koltuklu üstü açık Skytop modelinin ardından bu kez göz alıcı bir station wagon konsepti olan BMW Concept Speedtop tanıtıldı.



Skytop’un tasarım çizgilerini taşıyan Speedtop, aynı platform üzerine inşa edilmiş. Önde “köpekbalığı burnu” formu, V şeklindeki burun yapısı ve aydınlatmalı ızgaradan oluşan tasarım dili bu yeni modelde de korunmuş. Ancak Speedtop, gövde yapısı gereği daha fazla saklama alanına sahip olması sayesinde pratikliği şıklıkla buluşturuyor.



Otomobilin tavanında oldukça dikkat çekici bir renk geçişi yer alıyor. Ön bölümdeki gövde rengi, arkaya doğru ilerledikçe gümüş tonuna dönüşüyor. Kaputtan başlayıp tavana ve spoylere kadar uzanan merkezi bir çizgi de hem aerodinamik hem de görsel bir vurgu olarak tasarlanmış. Özel olarak geliştirilen çift tonlu, 14 kollu jantlar da Speedtop’un şıklığını tamamlıyor.



Sadece 70 kişi sahip olabilecek: Yeni BMW Concept Speedtop
İç mekânda ise dış tasarımdaki renkler devam ediyor. Gövde rengi ve beyaz tonlarında iki renkli deri kaplamalar, zarif detaylarla süslenmiş. Ayrıca, dış tasarımda tavanda bulunan merkezi çizgi, iç tavanda deri döşemeye yansıtılan ışık huzmesiyle kendini gösteriyor.



BMW her ne kadar teknik verileri şimdilik gizli tutsa da, Speedtop’un markanın halihazırda sunduğu en güçlü V8 motoru taşıdığı belirtiliyor. Tahminler, 4.4 litrelik çift turbo V8 motorun 617 beygir gücünde olduğu yönünde; bu da geçen yılki Skytop ile aynı seviyeye işaret ediyor.



Ayrıca Bkz.Yeni Citroen e-C3 ve C3 Aircross Türkiye fiyatları açıklandı



BMW Concept Speedtop, bir tasarım çalışmasından fazlası. Marka, bu özel aracı yalnızca 70 adetle sınırlı olacak şekilde üretmeye hazırlanıyor.



BMW Marka ve Ürün Yönetimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Bernd Körber konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Geçen yıl Skytop’un Villa d’Este’deki tanıtımı büyük bir ilgi gördü. Bu nedenle sınırlı üretim kararı almıştık. Bu yıl da aynı olumlu geri bildirimler sayesinde Speedtop’u sınırlı sayıda üretme kararı aldık. Şu anda siparişe açık olan bu eşsiz otomobil, koleksiyonerler için önemli bir parça olacak” dedi.






Kaynak:https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0450205EN/bmw-is-once-again-bringing-an-exclusive-study-for-a-small-series-to-lake-como-this-year:-the-bmw-concept-speedtop

 Haberi Portalda Gör

E çirkin bu?
Yoruma Git
NIGGLING - 3 hafta +11
Son zamanlarda gördüğüm en güzel bmw, bir sw sever olarak bayıldım...
Yoruma Git
Yorumun Devamı YouGotThatRight - 3 hafta +4
Y
3 hafta
Binbaşı

Son zamanlarda gördüğüm en güzel bmw, bir sw sever olarak bayıldım...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 hafta
Teğmen

Roma diye yola çıkıp Rumeli'ye bile varamamak



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

N
3 hafta
Onbaşı

E çirkin bu?



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İ
3 hafta
Yüzbaşı

e mazda bu



N
3 hafta
Yarbay

vaov, gran turismo 7'ye gelse de sürsek. Yeni kasa 1 serisi bundan ilham alınarak geliştirilmeli.




S
3 hafta
Yüzbaşı

Torkmuş beygirmiş geçin. Kaç basıyo bu araba onu söyleyin. Kaç bastığı önemli.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 hafta
Binbaşı

Yan kısımdan ön taraf gayet güzel gözükürken arka taraf çok karkas gözüküyor.



G
3 hafta
Yüzbaşı

Öyle bir tasarım yapmışlar ki bir kamera açısında çok çirkin görünen araç, diğerinde olağanüstü görkemli görünüyor




D
3 hafta
Yarbay

BMW bunlarla uğraşacağına önce AMG One, AMG GT-R, R8 gibi bir araç yapsında süper otomobil dünyasının tozunu atsın




D
3 hafta
Yarbay

Güzel SB yapmış BMW




D
3 hafta
Yarbay

BMW Rolls-Royce olmaya başladı. Droptail'den türetilen özel modelleri çıkartıp duruyor




K
3 hafta
Yarbay

-çılgın bişey yapalım?
-ne yapalım?
-2 kişilik SW yapalım
-harika !!



D
2 hafta
Yarbay

Koskoca BMW Lexus kadar olamıyor yazıklar olsun. LFA hala yaşayan bir efsane 8 Serisinden sonra BMW bitti. i8 ise zaten oyuncaktı LFA yerini LC ile doldurdu BMW hala emeklemeye devam etsin Lexus alırım yine BMW almam bu kafayla BMW kesin batar




D
2 hafta
Yarbay

BMW'den M8 beklerdim hayal kırıklığı oldu




D
2 hafta
Yarbay

Z3 Coupe baz alınarak yola çıkılan tasarım çirkin bir Scirocco'ya dönmüş.
Evet... Scirocco bundan daha yakışıklı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.