24 yaşındayım. İstanbul'un iyi semtlerinden birisinde oturuyorum. Kilolu değilim, çok yakışıklı değilim ama elim yüzüm düzgün. Daha önceden kızların bana olan ilgisini fark ettim ama sadece yüz yüze flört ile kaldı. Hiç mesaj atmadım nasıl konuşulacağını nasıl sohbet edileceğini bilmiyorum. İlişkiden mi korkuyorum bilmiyorum. Daha önceden yine yüz yüze flört ettiğim bir kıza yazmıştım ama direkt ondan hoşlandığımı söylemiştim ve orada bitmişti. Yüz yüze flörtten sonra ne yapılacağını hiç bilmiyorum. Mesaj atarken direkt aklıma acaba onu bunaltıyor muyum sorusu geliyor. Ya da birkaç flört ü daha var da onlardan biri miyim diye düşünüyorum. Bazen de sevgilimin olması değil de flört olsa da olur diye düşünüyorum ama mesaj da atamıyorum, mesaj için ne yazmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşlarımın ilişkisi var, flörtü var. Bir şekilde konuşuyorlar birileriyle. Ben nasıl yapabilirim?
not : çalışıyorum mesajınıza geç dönebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
o zaman bi tık alt gelir duzeyine yonelmek lazim. hepsi gozu yukarda cunku. kisilige karaktere onem veren birini bulmak eski filmlerde falan kaldi artik
Çevrenden ayarlayan olmazsa tek çözüm para. Orta halliye hiçbir kız bakmıyor artık. Kızların peşinden koşacağına çok para kazanacak bir yol bul sıkıntı çıkarmayan işlerden.. sonrasında kızlar senin peşinden koşar zaten. Yoksa bilmemkaçyüz kişiyle birlikte olmuş sadece adını temizlemek için seni manipülasyonla nikah masasına oturtacak biri ile ya mutsuz bir evlilik yada ömür boyu nafaka olur sonun..
Arzu edilen bir insan olman lazım. Parası olmayan bunu paraya, tipi olmayan da bunu tipe yoruyor. Fakat konu tamamen karakter meselesi. Başka bir konuya yazmıştım, direkt buraya yapıştırıyorum mesajı:
quote:
Kız arkadaş bulma konusunu geç. Düşün ki kız arkadaşın var. Kızla ne yapacaksın?
Bütün gün evde oturup oyun oynamayacaksınız değil mi? Kafeye gitmek, bara gitmek lazım. Semte yeni açılan İtalyan restoranını denemek gerek. Biraz sosyal etkinliklere katılmanız lazım, tiyatrodur, sinemadır, konserdir... Birlikte bir hobi yapacaksınız değil mi? Belki bir spora başlayacaksınız, belki bir kursa gideceksiniz beraber. Tarif araştırıp kız arkadaşının sevdiği yemeği, tatlıyı yapacaksın mesela evde, değil mi?
Heh işte, bunları, ve "ben kız arkadaşımla ne yaparım, kız arkadaşım benimle ne yapmak ister" diye aklına gelen şeyleri tek tek kendin yapmaya başla. Bak ondan sonra çevren nasıl değişecek, senin doğru bir insan olduğunu gören kızlar seninle arkadaşlık kurmak isteyecek.
Yok ben ilişkide bunları yapmayacağım diyorsan, kız arkadaşı ne yapacaksın ki? Ya da beğendiğin, hoşlandığın kız, bunları yapmayacaksanız neden seninle birlikte olsun, değil mi?
Okul var part time çalışıyorum elimden bu kadar geliyor şimdilik. Online bazı işler var vasıf gerektirmeyen onları yapabilirim belki ama onları nasıl bulabilirim bilmiyorum.
not : çalışıyorum mesajınıza geç dönebilirim.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYRISN -- 10 Ekim 2024; 2:35:30 >