Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
1598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
MAZDA 6 SAHİPLERİ
F
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Mazda6 sahipleri, aracınız hakkında bilgi alışverişi için hepiniz davetlisiniz.

Benimki işte;



< Resime gitmek için tıklayın >



C
17 yıl
Çavuş

bende 97 vectra b var ama ben bu arabaya hastayım. amasrada seninkinin aynı bi tane var. geçerken hep bakarım araba modifiyeli sanki.. arbayı biraz anlatsana





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavar2050 -- 8 Temmuz 2007; 23:31:08 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
1
17 yıl
Yüzbaşı

Evet bende merak ediyorum yakış, performans, malzeme ve işçilik, yol tutuş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
17 yıl
Binbaşı

aynısından marmaris te de var. rengi gri.
arabanın duruşu modifiyeli gibi. bence süper bir araba.
asil bir duruşu var. tabi ruhu da var. Benim 2000 model 323 sedan gibi


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kusura bakmayın arkadaşlar, biraz geciktim,
ben aracımı yüzde yüz içime sinerek almamıştım ancak 1 yıl oldu ve Allah nazardan saklasın diyorum. Çok memnunum. uzun yolda (istanbul - antalya) ortalama 7lt/100km e kadar dusmustum. günlük kullanımda ise 8.5/100km yi aşmıyorum. tiptronik (activematic ) şanzımanlı , eşim de rahatlıkla kullanabiliyor. içi cok geniş, en cok sevdigim yonu cruise control ile kullanmak ve Bose ses sistemi. standart cift egzoz (bitisik degil sag ve solda ayrı ayrı) cok sık ama gorunebilmesi icin tampondaki kapakları cıkarıp nikelaj uç takmak lazım. ses yalıtımı da cok başarılı. activematic sanzıman olmasına ragmen kalkıs ve sollamalarda gaza yuklenince gayet atak. bi arkadasin passat 1.8T si ile kapışmıştım, ancak takip edebildi.
enteresan bi eksikligi var o da en üst donanım olmasına ragmen sis farı yok , herseye ragmen aynı donanımlı rakiplerine gore fiyat acısından cok avantajlı. servis derseniz standart bakımlardan başka ugramadım. sadece 2.elde eleştirilebilir diye düşünüyorum ama onu da pek kafama takmıyorum çunku bu araca binebildiğim kadar binecegim. 1 hafta once ziebart film ve diamond gloss koruma yaptırdım daha bi şık oldu. en kısa zamanda guncel iç ve dış fotolarını yukleyecegim.
sozu baglarsak, maalesef turkiyede hic haketmedigi bi yerde bu arac. daha iyi bi servis ve dagitim agi ile 1 numara olurdu eminim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
17 yıl
Binbaşı

M
17 yıl
Binbaşı

Görünüşü çok güzel ama araç hakkında hiçbişey bilmiyorum. D sınıfında mı bu araç=


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
17 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

DÜNYA D SEGMENTI STANDARTLARINI DEĞİŞTİREN ARAÇ: MAZDA6

Devamı bu linkte;

http://www.herter.com.tr/modeller.asp?cat_id=2&blm=gnlb



Y
17 yıl
Teğmen

mazda 6 işin sonu onun üstüne araba tanımam tabiki yeni kasa olacak japonlar bu işi biliyorlar adamlar yapıyor malzemeden çalmıyorlar türkler gibi arıza bile yapmıyor araba helal olsun ALLAH banada nasip eder inşallah hayırlı yolculuklar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yüzbaşı

bende yaklaşık 3 aydır mazda 6 kullanmaktayım arabam 2003 model otomatik ful dolu olandan.. şimdilik gayet memnunum bi sorun yok. kullanım gayet iyi yakıt tüketiminde ise baya bi cimri şehir içi 27 kuruş yakıyor şehir dışında da gerçi aynı yakıyor çünkü çok hızlı kullanıyorum, ekonomik hiç denemedim ama sanırım o zamanda 22 kuruş falan yakar diye tahmin ediyorum. bi arkadaşımda da lpg li var uyumunda bi problem yok muş


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
17 yıl
Yarbay

Mazda 3 + LPG

Mazda 6 + LPG . Günümüzün gerçek araçları bunlar ama kimse bilmiyor mazdayı. yeni ithalatçı olaya tam bir el atsın, güzel şeyler olacak mazda açısından.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.