Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 kayıtlı üye, 19 misafir, 5 mobil kullanıcı
23735
Cevap
1697780
Tıklama
70
Öne Çıkarma
Cevap: TESLA MODEL Y KULLANANLAR KULUBU 2023 (1228. sayfa)
İ
1 sa.
Yüzbaşı

wallbox’a site yönetimleri pek yanaşmıyor, elektrikli araçların kapalı alanda yangın tehlikesinin daha fazla olmasından dolayıymış sanırım :/



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tvdelisi
T
1 sa.
Çavuş

Merhaba, bence kendi adına Tesla doğrusunu yapıyor bazı özelliklerden feragat edip yüzde 10 ötv lik dilime sokarak. Bizim tam tersi neden BMW Mercedes bunu yapmıyor dememiz gerekmiyor mu? Neden Eqb de 2 donanım eksiltip düşük ötv li satmıyorlar mesela? Tesla akıllı bir firma, eğer hızlıca çok sayıda satıp pazarı ele geçirmezse Çinlilerin gümbür gümbür geldiğini görüyor, adamlara vergi koyuyorsun gidip başka ülkede fabrika açıp vergiden muaf olacaklar, atto 3 ler mg ler xiamoi ler 1 milyona elektrikli satıp tüm pazarı alacaklar. Ben yeni sipariş vermiş biri olarak Teslanın bu çabasını takdir ediyorum keşke diğer büyük markalarda yüzde 10 luk dilime modellerini sokmayı tercih etseler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @EUS
T
1 sa.
Çavuş

Site yönetimleri de yapmamak için bahane arıyor. Koyarsın bir duman sensörü alarm verir. Veya otoparkın en ücra köşesine koyarsın wallboxı araba yanarsa da(Allah korusun) bir köşede kimseyi rahatsız etmeden yansın.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @irresponsible
E
45 dk.
Teğmen

HW4 ile mi gelecek arkadan itişli yeni tanıtılan model?



O
44 dk.
Yüzbaşı

Elbette otomobile yatırım gözüyle bakan statü manyağı ülke vatandaşları yüzünden.. Mercedes reno motoru takmasına rağmen giriş seviyesindeki aracının fiyatını belli bir seviyenin altına düşürmüyor. Neden? Türk görgüsüz alıcısının gözünde lüks algısı biter. Adam öyle ezik ki kendini ancak otomobiliyle ifade edebiliyor. Bu arada bu durum sadece bizim gibi ekseriyetle hava atma heveslisi, görgüsüz, kompleksli, ezik milletlere özel. Bu firmalar bu zaafı görmüş, onyıllardır fahiş karlarla çatır çatır sömürüyorlar. Yoksa Almanyada mercedes, bmw taksi kaynıyor ortalık. İtalyada über yapılan vip maybachlar, hayatında ilk defa göreceğin lüks paketli, hayvani beygirli araçlar oldukça sıradan..
Şimdi belki de ilk defa Tesla bu algıyı yıkıyor, o yüzden de sevilmiyor. Burada da bu yerleşik algıya sahip olanlar ya teslasını elden çıkardı ya da fiyat politikasını yerden yere vurup sövüyor. İnsanımız görgüsüzlüğü bırakacak otomobile statü aracı değil tüketim aracı olarak bakmayı öğrenecek. Dünya burada ve mecbur buraya doğru gideceğiz. Çinliler de piyasayı tamamen sarınca bunun iyice yerleşmiş olacağını düşünüyorum. Elbette kendini toplumda daha üst seviyede göstermek isteyen görgüsüzler için üst paketler her zaman olacaktır fakat artık çok daha kaliteli araçlara çok daha uygun fiyatlara bineceğimizi düşünüyorum (devlet izin verirse tabii)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oaston -- 20 Nisan 2024; 8:13:21 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tvdelisi
O
39 dk.
Binbaşı

Katiliyorum, gecen yil ilk siparislerde ayni gun icerisinde tahmini teslimatlar aylarca otelenmişti. Tabi ki o zamanki hype ile kiyaslamiyorum ancak dunden beri o kadar sipariş olmasina ragmen tahmini teslimat hala Haziran-Temmuz gozukuyor.

Hali hazırda uretilmis Rwd’leri yazilimlayip gonderirlerse cok hizli gerceklesir teslimatlar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Of Monsters and Men -- 20 Nisan 2024; 8:16:7 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @berkolo88
C
21 dk.
Yarbay

Tesla cihaz da aynı sorun vardı bende. Cihazı sattım Vestel aldım. Aynı sorun devam ediyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Devrimç
C
19 dk.
Yarbay

Hocam burası ayakkabı imalatı yapılan fabrika. Hiç bir makine yokken de denedim ben. Yine tam 11 kw alamadım. Standart kablo alındı o zaman. Ttr dedikleri. Sadece topraklama yoktu kablonun içinde onu ayrı çektik cihaza.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @NextMove
C
16 dk.
Yarbay

Kesim makinesinin olduğu Panodan almadım elektriği, kesim makinesi feci ceyran çekiyor imkansız o çalışirken almak.
hiç makine çalışmasa bile 11 kw gelmiyor çok kısa süre geliyor hemen gidiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @VideSupra
E
14 sn.
Er

Her 200-250 km’de bir 20-25 dk olarak düşünüp hayatınıza devam edin. Bu hesaba göre 140km hızı geçmediğiniz sürece çok başka birşeye bakmanıza gerek yok (klima, [yokuş], koltuk ısıtma vs. %0,01 şarja etkisi olan Saçma sapan hesaplar)




Bu mesajda bahsedilenler: @civcivx
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.