Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
78
Cevap
3174
Tıklama
61
Öne Çıkarma
Cevap: Halkın HDP vs'yi bahane ettiği gerçeği (5. sayfa)
T
10 ay
Yarbay

Katılıyorum çevremde AKP ve MHP'ye veren çoğu kişi bu argümanı sundu. Bu mu yani tek sebep diyorsun evet diyor. HDP'nin kendi adayını çıkartmaması bile aslında KK'yi tam olarak desteklemediği ama tabanına da bunu anlatamayacağı için destekler gibi olduğudur. Eğer HDP aday çıkartsa idi bambaşka bir sonuç görürdük.



D
10 ay
Binbaşı

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
10 ay
Yarbay

neyse ki agape başta kaldı da, her gün yepisyeni zamlar yağıyor. kazığın boyutu giderek kalınlaşmakta.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

K
10 ay
Binbaşı

Gerçenten sorun terör olsaydı sözde barış sürecinde oy vermezlerdi. Yada fetö ile işbirliği zamanında oy vermezlerdi. Yada hizbullahın a terör diyemeyenlerle işbirliği yapıldığında oy vermezlerdi.
Yarın tekrar hdp ile masaya otursalar bu oy veren kitle anında hepsini yutacaktır emin olun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
10 ay
Binbaşı

KK'ye oy vermeme sebebim tam olarak buydu. YPG, PKK, fetö, Esad (iki ülkenin görüşmesi konusunda. Bizimkiler görüşmek istersen Esad buna yanaşmıyordu en azından seçim sonuçlanana kadar), Hafter, kaçak geziciler herkes bu seçimin galibinin Kılıçdaroğlu olmasını bekliyordu.

Yahu seçim sürecinde pkk üç günde bir üst düzey teröristini kaybetti adamlar sözde ateşkesini bozmadı. Hayat memat meselesi olarak görüyorlardı bu seçimi. Kılıçdar'ın kazanmasını istemeseler şehirlerde eylem yapıp adamın oyunu daha da düşürürlerdi. Kimse aksini iddia edemez.

Libya'da ne işimiz var diyen adamın savunma bakanı doğu akdeniz davamızı nasıl sürdürür sizce? Ya da başdanışmanı apocu nuşirevan olanın Suriye'de ypg'ye karşı olan askeri varlığımıza tahammülü olur mu? Adamın kadrosu ayaklanır zaten böyle birşey olsa. Hendek operasyonları sırasında Tsk'yı suçlamış adamlar var en basiti.

Hdp konusunda da açılım sürecinden sonra o naralarını attıkları barışın b'sini istemedikleri zaten ortaya çıktı. Bu saatten sonra kim hdp'yi sevgi pıtırcığı göstermeye çalışırsa seçimlerde tokadı yer.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.