Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
217
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Mesajlara çok kolay müdahale cevap hakkını hiçe sayma
K
11 ay
Yarbay
Konu Sahibi

Çocuk oyuncağı gibi.
Desteğe şikayet edebilirsiniz. Yani onlar hata yapabilir ama düzeltmez ve düşünmez gidip desteke yazacaksın yok bilmem ne yapacaksın;
https://forum.donanimhaber.com/gorevini-kotuye-kullanan-yoneticinin-atilmasi-icin-daha-ne-yapmasi-lazim--155881162
konusunda şahsımın tavsiye içeren
"""""""""
Basit bir mesaj silme işini neden desek hattında meşguliyetle ele alalım ki? bu konuyla sen ilgilenmişsin ve mesaj da bu konuda?? evvela sen gereğini yapsana? konulara üyeler mesaj azabilir ve ben de yazmışım. neden silindi diyorum?

Herşeyi onun bunun sırtına atarak ne olur bu forum? Bu sebeple aynı konunun tekrar etmesine sebeple yoğuınluk kat be kat artmakta ve üyelerin yaşadığı sorunlarla ilgilenmek imkansızlaşmakta?

AYrıca itiraz etme imkanı suç işleme ve hataya kast etme sebebi değildir. Hatalı işlem mi yapıldı? Düzelt.
""""""""""
mesajına karşı @Ömer
""""""""""""
Öncelikle kullandığınız emir kipinden lütfen vazgeçebilir misiniz? Yapsana, düzelt gibi bir üslubu ben size karşı kullanırsam o zaman kullanabilirsiniz siz de.

Bir başka üyenin kendi özelinde çözüm aradığı bir konuya, ilgili konunun içeriği ile ilgisi bulunmayan bir mesaj yazıyorsunuz. Haklı olarak da siliniyor.

Kendinize münhasır açtığınız bir konu ve aynı içerik minvalinde de onlarca konunuz, yorumunuz bulunuyor. Bunlar da özenle inceleniyor.

Benim bu konuda uyguladığım işlemle de ilgili destek başvurusu yapabilirsiniz.

Daha fazlası için maalesef yardımcı olamıyoruz. Bir şekilde ortak paydada bir araya gelmek isterdim ama bu şekilde pek mümkün görünmüyor.

İyi forumlar dilerim.
""""""""""
cevabını yazıyor ve konuyu kilitleyerek cevap hakkını yok ediyor. Çünkü hatası sabit ve kapanmasını istiyor konunun.... Verdiği cevap forum kurallarına tamamen aykırı. Konunun bizzat içindeki açılış mesajındaki mantıksal muallaklığı ve buna karşı cevap veren yöneticinin haklılığını ele almışım ve ne hikmetse başka bir yönetici koşup benim mesajıma saldırmış..... Forum çocuk oyuncağı. Bir hiç yazılan mesajlar. Sanki boş tenekeye vuruluyor da durdurulması gerekiyor....

Cevap hakkına binaen kilitli son mesaja cevap


Bu cümleler sana ait değil mi? Belki yorgunluktan dalgınlıktan ve ya hatayla yazmıış olabilirsin. Ama zann ediyorum ki bu yazıyı tekrar düşün ve yaz desem hiçbirşey değiştirmeden aynen yazarsın.

Bu konudaki üyenin yazdığı mesajdaki hataları ortaya çıkararak, onun mesajını alıntılayarak onu etiketleyerek yazdığım bir mesaj nasıl bu konuyu ilgilendirmiyor? Yani bu konuyu ilgilendirmiyor da desteği ilgilendiriyor.... Desteği de foruma çevirir konu açtırırsınız oralara bu akılla.

Üyenin kendisine hakaret edildiğini iddia ettiği cümleleri alıntıladım ve açıkça kendisine hakaret içermediğini ve kendisine hakaretin açıkça olmadığı şeklinde cevap vermiş bulunan bir yöneticinin haklı olma ihtimalini ele alıp, her konuda yönetimi haksızca eleştirilmemesini ve bu konudan daha da çok ciddi başkaca sorunlar bulunduğunu yazmıştım. Bu mu bu konuyla alakasıoz??????

Hatanı düzeltebilecek kabiliyete ulaşmalısın!




Bu mesajda bahsedilenler: @Ömer
Ö
11 ay
Moderatör

Ne yapalım, ben de cevabımı buraya koyayım mı?
Onun yerine size önerim:

Lütfen durumu, talebinizi istirham ediyorum destek hattından iletir misiniz?
https://forum.donanimhaber.com/support_create.asp
Hemen cevap alamayabilirsiniz, zaman alabilir yoğunluğa bağlı olarak ama buradan size yardımcı olabileceğimiz bir husus bulunmuyor.



< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.