Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
621
Cevap
51232
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Kredi notu nasıl yükseltilir. Kredi/Kartı nasıl alınır. Detaylı Findeks inceleme ve deneyimler. (33. sayfa)
E
2 ay
Yüzbaşı

Hocam selamlar. Öğrenciyim, Garanti'den ilk kartımı aldım. 5000 TL limitli Bonus Genç verdiler.

Henüz Findeks notum yok ancak ileride kredibilitem yüksek olsun diye kredi kartı kullanmaya erken başladım. Günlük harcamalarımın hemen hemen hepsini karttan yapıyorum. Bu ay kartın ikinci ayı. 20. gün gibi limit doldu, borç öde kısmından nakit yükleyerek limiti kendimce yükselterek kullandım. Asgariden ödemiyorum, ekstreyi hep tam kapatıyorum.

Limiti fullemeye devam mı etmeliyim yoksa bahsettiğiniz gibi %50'de mi bırakmalıyım? Düşük limitli olduğu için ne yapmalıyım emin olamadım. Ayrıca periyodik artışlar ne zaman oluyor bir bilginiz var mı, ya da kendim mi limit artışı talep etmeliyim? Teşekkürler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oktay1910
O
2 ay
Yarbay

Hocam limitiniz düşük olduğu için mecbur full kullanıyorsunuz limiti sanırım henüz puanınız oluşmamış puan oluştuktan sonra limit kullanım oranı full kullandığınız için oluşan puanınızı düşürse bile ödeme yaptıkça puanınız eski seviyesine gelir onda problem olmaz isterseniz puan oluşana kadar fullemeden kullanabiliyorsanız öyle kullanın puan oluştuktan sonra dediğim gibi limit kullanım oranından dolayı puan düşse de ödedikçe sorun olmuyor eski seviyesine geliyor puan sizin daha puanınız oluşmadığı için net bişey de diyemiyorum limit artış olayı ise uygulamadan düzenli limit artışı talimatı verin gelirinize göre banka belli aralıklarla inceleyip periyodik artış önerebilir ayrıca kendiniz de uygulamadan limit artış talebinde bulunabilirsiniz gelirinize olduğundan yüksek yazabilirsiniz bu şekilde de limit artırım sağlanabilir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Evrifaessa_TR
A
2 ay
Çavuş

Not danışmanıyla yaptığım görüşmede yeni açılan kartlarda %33 ünü,eski kartlarda %75 ini gecince puan düşer demişti



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sörms
Q
2 ay
Onbaşı

Findeks açılmıyor bos ekran sizde de öyle mi?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
2 ay
Yarbay

Bu findeks raporu neye göre anlamıyorum ben daha öğrenciyim mezun olmama az kaldı ancak bir kere sigortalı işe girdim bir ay sonra çıktım zaten.
Düzenli olarak ufakta olsa alışveriş kredisi ile alışveriş yapmayı severim şuana kadar sadece bir veya iki kere bir gün geciktirdim oda hesaba para atmayı unutmuştum

Bügün ziraat kartım 200K oldu birden yapıkrediden 15k olan var ama nedense onu hiçbir türlü arttıramıyorum aslında yapıkredi artsın diye isterken ziraat paso artıyor



P
2 ay
Binbaşı

Yapı Kredi ve Akbank kart limiti konusunda çok sıkıntılı bende de aynı durum var diğer bankalar sürekli artarken onlar artırmıyor



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 ay
Yarbay

Ziraatten aslında memnunum genel kullanımda kampanyaları vs yeterli ama yapikredinin ertelemeli taksit kampanyası bayağı ilgimi çekiyor o yüzden yarı yarıya olması daha iyi olurdu benim için.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @PeTeR PaN
P
2 ay
Binbaşı

Ziraat bu aralar iyi limit veriyor hocam genelde herkes aldı gibi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.