Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
26
Cevap
663
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Bir sonraki cb seçim tahminler (2. sayfa)
T
11 ay
Binbaşı

Kk ve alewi biri olduğu sürece AKP kazanacaktır.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 ay
Er

öyle kademe kademe olmadı herşey. daha parti başkanı iken amerikaya 40 günlük ziyareti gerçekleşti. o ziyareti de cia ajanları ayarladı gazetelerde haberleri var okumayan kalmamıştır. sonra kademe kademe ( öhöm öhöm ) gerçekleşti o dediklerin :)


https://www.google.com/imgres?imgurl=https://pbs.twimg.com/media/EffS5ivX0AEW0s8.jpg&tbnid=TZmpTFi40y5uQM&vet=1&imgrefurl=https://twitter.com/fyzisbsrn/status/1294734560350142464&docid=NJ-OUqxQoFG3zM&w=580&h=474&source=sh/x/im/1





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLevi2 -- 4 Haziran 2023; 11:39:49 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
0
11 ay
Teğmen

Madem ABD'ye gidince bitiyor iş KK'de 12 yıl sonra ilk defa ABD'ye gitti oradan İngiltere'ye gitti neden seçilemedi ?

15 seçimdir Erdoğan'a ABD'mi seçim kazandırıyor ? Yoksa arkasında Halk desteği mi var !!! Her zaman ki gibi tipik boş muhabbetler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MyLevi2
D
11 ay
Yüzbaşı

Muhalifler utanmadan yine kazanacağız,yargılanacaksınız vs muhabbetlerine başlamasınlarda.Twiterds muhslif hesaplar kafasını kaldırmıyor utançtan



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
11 ay
Yüzbaşı

Damat olur. Siz seçim falan var sanırsınız



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
11 ay
Yarbay

Bundan sonra Ak parti ve türevleri asla iktidardan gitmeyecek bence.Ülkeyi göçmen torbasına çevircekler.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

M
11 ay
Er

abd ye gidince iş bitiyor diyen kim ? ayrıca abd ye gidip ben bop eş başkanıyım diyince iş bitiyor. benim emir komuta zincirim bana şu gömleği giy derse giyerim deyince bitiyor.

sen bu konuşmaları hatırlıyor musun ? videosunu atayım mı ?

kk iyidir kötüdür bilemem. ama avrupa birliğine ve amerikaya rest çekmişliği var son dönemeçte. dolar kralı tiranları yalayan ise kk değildi yine. birilerinden borçla gaz alıp karadeniz gazı bedava diye gezip yalan söyleyen de o değildi.

yanisi lafı çevirmeye çalışma. kim avrupanın amerikanın dediklerini yapıyor , o seçiliyor.

yok yapmadı o öyle değil demeni iple çekiyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @0zkanK.
0
11 ay
Teğmen

Her zaman ki boş muhabbetler söylediklerin üstünden 20 yıl 25 yıl geçmiş olaylar. Önü nedir arkası nedir bilinmeyen söylemler üstünden tipik muhalif saldırması. Yıl olmuş 2023 halen daha 2003 yılıdna söylenen BOP eşbaşkanlığı muhabbetindesiniz. Günümüzü ıskalıyorsunuz bu saçmalıklardan.


KK iyi mi kötü mü bilmen için daha ne olmalı kaç yıl geçmeli mesela ? 13 yıldır muhalefette ve girdiği 12 seçimi kaybetti. Söylemleri hal ve hareketleri ortada daha ne olmalı mesela ? Avrupaya ABD'ye ne zaman rest çekti kk :D 13 yıldır siyasette ve takip ederim ABD'nin ve Avrupanın bir tane ters zıt lafı yoktur neredeyse. 300 milyar Dolar buldum getirecem dediği para kimin parası mesela ? Borçla gaz alma ne alaka ? İkili ilişkilerden ve Rusya-Ukrayna savaşında ki tutumundan dolayı Rusya gaz alacaklarımı 1 yıl erteliyorum sonra ödersin dedi.

Erdoğan ABD'nin Avrupa'nın dediklerini yapıyor olsa Suriye'ye girmezdi. Libya'ya tezkere çıkarmazdı. Doğu Akdenizde petrol aramazdı. Veya Rusya- Ukrayna savaşında tarafsız kalmazdı. KK ne diyor ülke çıkarlarının tam tersi. Libya'da ne işimiz var. Suriye'den hemen çıkamaz. yok Rusya-Ukrayna tarafında Ukraynadan taraf olmalıyız. Doğru dürüst YPG terör örgütüdür ve biz gelince mücadele edecez temizleyecez bile diyemiyor KK. Hep bir yarım ağız hem bir zordan ite kaka söylemler.




Bu mesajda bahsedilenler: @MyLevi2
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.