Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
190
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Citigroup: 'Bitcoin'i yeni zorluklar bekliyor'
T
11 ay
Moderatör
Konu Sahibi

Citigroup: 'Bitcoin'i yeni zorluklar bekliyor'
Citigroup bünyesinde yer alan Citi Research, ABD hazinesinin 1 trilyon doları aşan yükümlülükleriyle karşı karşıya olduğunu ve bunu çözmek için ABD doları basacağını iddia etti. Stratejistler, bu arz patlamasının bankacılık sektöründeki likiditeyi boşaltabileceğini ve kısa vadede resesyonu tetikleyebileceğini aktardı.



Son dönemin belki de en çok konuşulan konularından biri olan ABD borç tavanı ile ilgili geçtiğimiz günlerde mutlu son yaşanmıştı. Bu kez piyasalar, ABD borç tavanı etrafında aylarca süren dramı geride bırakırken, kripto para birimleri gibi riskli varlıkların sahipleri muhtemelen yeni bir zorlukla karşı karşıya kaldı.



Ayrıca Bkz.Elon Musk’a yeni suçlama: Dogecoin'i manipüle ediyor



Kripto piyasasının ABD’nin borç temerrüdüne düşmesi ve olumsuz gelişmelere karşı ABD doları basmasına bağışıklığı bulunmadığını belirtti. Sonuç olarak Citi Research, ABD hükümetinin temerrüde düşme riskinin merkeziyetsiz dijital varlıklar için olumlu sinyal olmadığını söyledi. 



Stratejistler, “Kripto piyasaları, ABD’nin borcunu ödememe, olumsuz gelişmeler üzerine satış yapma ve ilerlemeyi gösteren manşetlerde toparlanma korkusuna karşı bağışık değildi” dedi. 



Diğer taraftan Citi Index‘in kıdemli piyasa analisti Fiona Cincotta, Bitcoin’deki yükselişe zemin hazırlayabilecek etmenin Fed’in güvercin politikası olacağını ileri sürdü.



 Haberi Portalda Gör

Citibank gene saçma sapan konuşuyor. Dünya kadar para basacak ABD. Bitcoin yakında gene patlayacak. Bu yalancı derin devlet bankalarına inanmayın. Ufak ufak toplayın. Önümüzde...
Yoruma Git
Yorumun Devamı shadowmexo - 11 ay +4
S
11 ay
Binbaşı

Citibank gene saçma sapan konuşuyor. Dünya kadar para basacak ABD. Bitcoin yakında gene patlayacak. Bu yalancı derin devlet bankalarına inanmayın. Ufak ufak toplayın. Önümüzdeki yıllar dijital paraların yılı olacak.




V
11 ay
Teğmen

FED'in faiz arttırımını durdurup, "ekonomi soğudu artık parasal genişlemeye geçiyorum" dediği noktada görelim BTC'ye neler oluyor...




A
11 ay
Yüzbaşı

1muz: 1 dolar e dolar artınca da
1muz: 1.1dolar gg



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

W
11 ay
Yarbay

Şöyle bi 20 trilyon dolar bassanız ya o paraların 2 trilyonu bile kriptoya aksa da zararımızı kurtarıp kara geçsek.



D
11 ay
Yarbay

düşer mi yükselir mi onu da söyleseydiniz



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.