Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
210
Tıklama
1
Öne Çıkarma
rdr serisi
N
11 ay
Er
Konu Sahibi

rdr serisine başlayacağım sirasiyla 1 ve 2. oyunları oynayacağım "bunlari bilmeden sakın başlama"diyeceğiniz şeyler neler? (not: spoiler vermeyin zaten büyük bir spoiler aldim daha da kötü olmasin bu forumda bazı spastikler var bilerek spoiler veriyorlar ...)



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

G
11 ay
Yarbay

RDR2, rdr 1'in öncesini anlatan bir oyun. ilk oyunu hiç bilmek zorunda olmadığınız bir oyun. Muhtemelen 1. yi oynamışlar için muhakkak detaylar vardır, easteregg gibi. Ama kaç yıl önceki oyun, detaylıca hatırlamak çok zor. RDR 1'in hikayesini temiz özetli anlatanlar var youtube da. Tavsiye ederim ama şart değil.
İlk oyunu ben de oynamadım xbox 360 oyunuydu. RDR 2 çok güzel oyun ama herkese göre değil. Sağda solda sormayı bırak direk gir oyna.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 2 Haziran 2023; 3:36:46 >

C
11 ay
Yarbay

Rdr serisi rpg ya da karakterini geliştirdiğin bir oyun değil ki neden “bunları bilmeden başlama” diyelim. Aç oyunu oyna kendin keşfet zaten anlaşılmayacak bir yanı yok. Böyle araştırmaya girersen mecbur spoiler yersin ve oynamana da gerek kalmaz zaten.

Ek olarak üstteki arkadaş doğru söylemiş 1. Oyunun hikaye videosunu izle direk 2 den başla yok ben ilk oyunu da oynayacağım diyorsan YouTube’da PC’de nasıl oynayacağına dair rehber var forumda da Türkçe yaması var o şekilde oynayabilirsin.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

D
11 ay
Yarbay

Star wars gibi geriden:)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.